ULIGHEDEN VOKSER, FOLK OG – ISÆR – LO SOVER IND

???????????????????????????????


Af Martin Thiemke

For under 14 år siden var Danmark det land, som havde mindst ulighed i EU. Det er slut med skattestop og folketingets reformer. Hastigt nærmere vi os Bulgarien og Rumænien i ulighed og er pt på en 14-plads i ulighed. En flot kurs VKO har lagt, og som pænt er fulgt op af SSFR siden 2011, for alt tyder på kursen forsætter.

Danmark er det land  hvor uligheden er vokset mest fra 2005-2012, viser en undersøgelse, som tænketanken CEVEA har lavet ud fra EU-tal. Uligheden her i lille Danmark er vokset så meget, at undersøgelsen viser, vi i 2020 er på niveau med Bulgarien og Rumænien.

Det er skattestoppet og de forskellige af folketingets reformer på det sociale område, der har fået uligheden til at vokse. Og forskellen er mærkbar 14.077 kr om året mellem rig og fattig, idet en rig dansker i perioden har fået 13.000 kr om året mere, og en fattig, socialt udsat, ledig eller syg har fået 1.077 kr mindre om året. Trods dette har regeringen valgt ”nødvendighedens” politik med flere reformer rettet udelukkende mod ledige, syge og socialt udsatte. Noget ALLE kan blive ramt af.

Det er måden, hvor et folketingsflertal påstår de tager hånd om de socialt udsatte, de ledige og de syge. VÅGN OP DANMARK, ”FREDDY KRUGERs HÅND” SLAGTER JER, mens LO ser sovende til.

DET ER LO-MEDLEMMER, FOLKETINGET RAMMER. Skal jeg finde de 1.077 kr om året, så bliver det ved skift til DE GULE og ikke LO-fagforeninger. Ikke at hjælpen er bedre, tværtimod, men med en sovende fagbevægelse, man skulle tro, den folketingsvenlige LO-bevægelse, tja, så er det ikke der pengene skal spildes.

Enhedslisten kalder det, at regeringen har svigtet sine løfter, hvilket regeringen afviser. Her må jeg nærmest give regeringen ret. Det er ikke regeringen, der har svigtet, det er Folketinget, for regeringen har jo nærmest ikke været i nærheden af sit regeringsgrundlag siden den trådte til.

MEN med politisk svigt, så er Enhedslisten på farlig grund, for hvem er det, der holder hånden under resten af folketinget? Enhedslisten! Altså ikke meget bedre selv, idet Enhedslisten ikke stemmer for men mere eller mindre forholder sig passivt ved ikke at vælte regeringen, chancerne har der været nok af. Så det er lige så vel et spørgsmål om Enhedslisten holder ord og vælter regeringen. Min stemme er meget løs og nærmer sig blank ved næste folketingsvalg.

”Vi har alle været en del af gildet, nu skal vi alle betale” sagde statsministeren. Altså en beviselig lodret politisk løgn med 14.077 kr i forskel og en stigende ulighed i de kommende år, betalt af ledige, syge og socialt udsatte.

VÅGN OP DANMARK, DET ER ET MARRERIDT IKKE EN DRØM og ALLE kan blive ramt af folketingets reformer der øger uligheden. Det er Ikke politikernes hånd, der hjælper, men ”Freddys hånd” og den slagter løs.

VÅGN OP LO-FORBUND det er jeres medlemmer, ”Freddys hånd” slagter. Er LO virkelig så politisk bundet og folketingsvenlige at I overser OG modarbejder jeres medlemmer, så uligheden vokser mens I intet ser? For så må sloganet første maj være LÆNGE LEVE DE GULE – LO SOV IND!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.