Den aktuelle kamp for ungdommen

Af Lucas Haaning Olsen, Næstformand for Danmarks Kommunistiske Ungdom (DKU).

Ungdommen i dag står over for kapitalismens sidste åndedrag.
På alle ledder og kanter er kapitalismen i frit fald, dette ser vi gennem gentagne kriser som har varige men for det samfund den dominere.

Prisstigninger på dagligvarer, huslejestigninger og besparelser på uddannelsesinstitutioner er i dag blevet hverdag for ungdommen. Ungdommen må i dag finde sig i en forværring af deres eksistens til fordel for en lille snæver skare af kapitalister som tjener godt på dette.

Vi skal i dag kunne stable varer dobbelt så hurtigt når vi er på arbejde i supermarkedet, vi skal i dag kunne svinge murerskeen dobbelt så hurtigt når vi er på arbejde og vi skal i dag kunne gøre alting hurtigere, samtidig forventes det at man får topkarakter i alle sine fag og man indfinder sig i en normal eksistens.

De dele af ungdommen som kræver retten til deres egen selvrealisering, gennem deres religion, politisk overbevisning eller køn, isoleres og bliver yderligere fremmedgjort fra samfundet. Denne fremmedgørelse, både på jobbet og i spørgsmålet om selvrealisering, skader ungdommen. Vi står overfor et frontal angreb mod ungdommens ret til selvbestemmelse.

Rovdriften på profit fratager os de menneskelige rettigheder vi har, for at forvandle os til endnu en generation af samfundstjenstlige robotter, mens de ødelægger den klode vi skal bo på.

Vi ser unge mennesker som lader sig forføre af klassefjendens krigspropaganda, og drager til krigszoner for at forsvare imaginære idéer som, demokrati, ytringsfrihed og frit marked. De sender unge mennesker direkte til slagtehuset for imaginære værdier, som ikke engang bliver realiseret.

DKU kræver:

  1. Et omgående stop af forværrelsen af ungdommens eksistensgrundlag!
  2. Et omgående stop af alle besparelser på vores uddannelser!
  3. Et omgående stop af alle angreb på vores løn- og arbejdsforhold!
  4. Et omgående stop af alle prisstigninger. Vi skal ikke betale for krisen!
  5. Ungdommens ret til selvrealisering, det vil sige, et stop af alle diskriminatoriske love, som diskriminerer mod religion, etnisk ophav og/eller køn
  6. Et omgående stop af alle krige, det vil sige en udmeldelse af NATO og EU.

Ungdommen skal ikke være jeres slagtegrise Slut op kammerater om kampen for ungdommen! En kamp for verdens fremtid!
Meld dig ind i DKU!

Danmarks Kommunistiske Ungdom

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.