Dæmoniseringen af Putin tager til

 

ukraine_rior

Af Frode Mahnecke

Det er helt utroligt, hvad den mand kan præstere . Han vil sikkert gerne fremstå som en helt og en veltrænet sportsmand, men at Putin skulle kunne klare alt det han bliver tillagt i medierne er vist usandsynligt.

I nyhederne kl. 16.00 på DR 2 den 7/4 2014 havde journalisten indkaldt en ekspert til at analysere oprøret  i 4 byer i Øst Ukraine. Han var sikker på at demonstrationerne alle var sat i scene af Putin, instrueret af Putin og bemandet af Putins folk. Der var forøvrigt kun nogle få tusinde deltagere i oprøret mente eksperten.

Derefter spurgte den forstående journalist, om han troede Putin ville invadere det østlige Ukraine, og hvad Putins planer var derefter?

Både journalisten og eksperten nævnte kun Putin og ikke hvad folket, der demonstrerede i de Ukrainske provinser
ønskede.

Det er uhæderligt journalistik fra Danmarks Radio, som gentager sig gang på gang og medvirker til at ophidse situationen og den dæmoniseringen af Ruslands leder der er i gang  på alle niveauer i medierne. Sætningen ‘Ruslands annektering af Krim ‘ bliver brugt konsekvent  i alle medier, en enkelt gang talte de i TV2 om ‘Krims tilslutning til Rusland’.

Ordbog – Annektering – beslaglæggelse.

Nu ved jeg godt, at i EU godtager man ikke folkeafstemninger, hvis ikke de når til det ønskede resultat. Det følte vi selv i 1992, da vi stemte nej til Maastricht-traktaten. Det måtte vi pænt gøre om i 1993.

Hvis de regioner i Ukraine, der ønsker tilslutning til Rusland, gør det på samme ublodige måde, som Krim gjorde det, må det accepteres. Det kan Vesten ikke blande sig i. Det er langt at foretrække for den af Vestens normalt  foretrukne metode med krig og bomber, som det f.eks. skete, da man splittede det tidligere Jugoslavien .

I morgenradioen P4 havde de en udsendelse, hvor man kunne  sende SMS ind og fortælle, hvad man skulle gøre med Putin. Alle jeg hørte ville slå ham ihjel på en eller anden måde, nogle lidt humoristiske, men alvorligt alligevel. At propagandaen allerede er slået så kraftigt igennem er skræmmende!

Den massive propaganda befolkningen og politikerne her bliver udsat for, vil før eller siden give en accept af  et militært angreb østover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.