Trump tager stafetten op – Af Henning Paaske Jensen

Trump: “Make Military great again – Make US great again”

Hillary Clinton er en krigshøg, korrupt og betalt af storbanker og Saudiarabien, Qatar m.fl. Husker hvordan hun i en video skraldgrinede over et  totalt sønderbombet Libyen og var med til at dræbe Gadaffi:
“We came, We saw, He died”.

 Hillary Clinton er også  kendt for video-interviewet : “Det var os der skabte Al Qaeda”. Alt i alt en person med millioner af menneskers ulykke på samvittigheden, og intet alternativ til den grove racistiske Trump.

 NU med en Donald Trump, en kompagnon, en krigsopruster, en islamofob og nationalchauvinist. En person som opildner og som endnu ikke har de mange ufattelige lidelser og tab på på sit cv – men hvor længe?
Læs videre Trump tager stafetten op – Af Henning Paaske Jensen

Jul på kontantloftet – Af Nissernes Befrielsesfront fra Jul i Løkkeland

Vi følger med spænding dagens låge fra Jul på kontantloftet
Jul i Løkkelands julekalender om familien Jensen.  Har du misset en dag er det let at finde den her. Den nyeste øverst.
Alle opslag hentet på Jul i Løkkeland
Tegninger af  Marie Støvring Kilde –  kunstnernavn Mask66

Fidels død frembringer store og triste minder – Reflektioner og håb for socialisme

fidelcastrotaler-i-havana-efter-invasionen-i-svenebugtenFidel Castro taler i Havana kort efter USA’s invasion i Svinebugten


Af Ron Ridenour

Indlægget er en nyredigeret og oversat udgave af Reflections on Fidel, Cuba, internationalism and Tamils

“Yankee Go Home”, “Out of Cuba”, “Cuba Si, Yankee No“!

Vi sang og vi stod med plakater foran den amerikanske Federal Building i Los Angeles, Californien den 19. april, 1961. Det var her, jeg blev medlem af Fair Play for Cuba Committee.

Dette var første gang jeg demonstrerede, og her var jeg: En modstander af mit land, som jeg havde “forsvaret” mellem 1956 og 1960. Jeg var for nylig blevet udskrevet fra United States Air Force. Men hvad havde jeg lært  i disse år?
Læs videre Fidels død frembringer store og triste minder – Reflektioner og håb for socialisme

Jul i Løkkeland: Nisser i hele landet i oprør!

15232288_1274194412603472_2040301981578697890_nBusskure over hele Løkkeland gøres klar til indflytning


Pressemeddelelse fra
Nissernes Befrielsesfront

Nisser i hele landet er i oprør!! Hvad sker der i Danmark?! Hvor har i danskere gjort at jeres julestemning? Hvorfor laver i reformer der skaber fattigdom?

Hvorfor laver i reformer, som sætter folk fra hus og hjem? Hvordan kan man i at af verdens rigeste lande, finde på at gøre børn fattige ? Hvordan kan man i et af verdens rigeste lande acceptere at nogle af landets borgere bliver hjemløse ? Hvordan kan I få jer selv til at acceptere, at nogen bliver sat uden for fællesskabet? Hvorfor sætter i danskere flere tusinde børn og voksne ud i kulden?

Julen er hjerternes fest – hvor har I gjort af jeres – er de blevet iskolde? Menneskehjerter skal være varme og rummelige ligesom nissers. Når menneske-hjerter er varme, skaber man gode og ligeværdige vilkår for alle i samfundet <3
Læs videre Jul i Løkkeland: Nisser i hele landet i oprør!