Tanker om Breivik-lignende fascistdrab i Sverige

skoleterror


Af Henning Paaske Jensen

Jo mere der kommer frem, jo mere ligner den svenske nazi-beundrers uhyrlige skoledrab i Trollhättan  fascisten Breiviks fremgangsmåde.

Fascisten Breivik ville give samfundet en opvågnen ved at rette slaget mod en socialdemokratisk sommerlejr, der for ham var en landsskadelig socialistisk rugekasse. Et Norge der ifølge ham inden længe ville blive overrendt af ”skadelige og anti kristlige muslimer”.

Den svenske Breivik – også i fuld kampuniform ville – som det ser ud også give samfundet en opvågnen i kamp for et racerent samfund ved at angribe en skole i i Trollhättan med overvejende elever af indvandrer- eller flygtninge herkomst. Læs videre Tanker om Breivik-lignende fascistdrab i Sverige

Arne Würgler: Budskab til DR

arne_würgler_john_kragenskjold _nej_til_krig_i_syrien_nej_til_kup_i_egyptencopyTil demonstration: Nej til krig i Syrien. Foto: John Kragenskjold


Af Arne Würgler

DR har i dag –  d. 21. oktober – med kort varsel inviteret en udvalgt håndfuld musikere til hele to timers (!) møde:

“Musikkens visionsværksted 2015”.

Er desværre forhindret, da jeg uheldigvis lige det øjeblik har lovet at passe barnebarn.

Men problemstillingen er også såre enkel og hvidmalet: Læs videre Arne Würgler: Budskab til DR

Åbent brev til folketinget fra initiativet ”For et anstændigt Danmark”

anstaendig finanslov nu

DEMONSTRATION 4. NOVEMBER
For en anstændig finanslov NU!

Af  “For et anstændigt Danmark”

Hvilken ideologi kan forsvare, at man gør en gruppe mennesker fattigere, bare fordi det skal føles bedre for andre, der er knap så fattige?

Regeringen siger, at det handler om, at det skal kunne betale sig at arbejde. Men der er ikke en krone mere til de lavtlønnede. Sandheden er, at flere bliver bange for at blive arbejdsløse og komme på kontanthjælp – og det er måske også meningen? Læs videre Åbent brev til folketinget fra initiativet ”For et anstændigt Danmark”

U-Løkke

 chrb_dagpenge

Af Reno 

Et uheld kommer sjældent alene’, lyder et populært mundheld, og hvis ikke andet, så passer det i hvert fald med (u)Løkke-regeringen.

– Ham har vi da ikke været heldige med, erklærede min kollega forleden. Det har han jo så ganske ret i, og vi kunne samtidig fastslå, at de sørgelige kendsgerninger er, at (u)Løkke i virkeligheden bl(å)t fortsætter Thornings ’røde’ politik. For at understrege samhørigheden i ’rød’ og blå’s standpunkter, så har Mette Frederiksen brugt al sin energi på at erklære evigt troskab til (u)Løkke. Læs videre U-Løkke