Rids i lakken – Af Reno

4-oktober_folketingets-aabning-2016

Bag Rattet – Af Reno

Masser af brave mennesker fra ’Underdanmark’ repræsenterede de hundredtusinder, der nu igen med Løkke-regeringens finanslovsforslag og 2025-plan endnu en gang er udset til at betale gildet for de relativt få stinkende rige, ved Folketingets åbning den 4. oktober.

Forskellige grupper af småborgere markerede sig også, eksempelvis i form af 50 kørelærere, som i bedste convoystil med hornet i bund indtog Slotsholmen og efterfølgende parkerede i busbanen over for de tykke mure. Deres harme skyldes, at de ikke kan få deres elever op til den praktiske køreprøve inden for et år efter teoriprøven, hvorfor mange elever opgiver ævred, da de på ny skal op til ny teoriprøve – med nyt gebyr, forstås. Køreskolelærerne mister elever og indtjening.
Læs videre Rids i lakken – Af Reno

USA´s Syrienskrig og PR kampagne

white-helmets-syriaWhite Helmets – fremstår som humanitære hjælpere, men er part i krigen på amerikansk side


Af Henning Paaske Jensen

Stadig flere fornemmer at der står noget helt andet bag White Helmet end det disse redningsarbejdere og hele den massive ”humanitære” kampagne giver sig ud for at være.

Senest er fredsforsker Jan Øberg også blevet opmærksom på at der stikker noget helt andet under Vestens reklameskilt “White Helmet” efter at have læst Alternet artiklen “Hvordan White Helmets blev internationale helte mens de presser på for en amerikansk invasion for at vælte regeringen i Syrien”. (se link nederst)

Læs videre USA´s Syrienskrig og PR kampagne

PÅ HVILKEN PLANET BEFINDER VI OS – JORDEN KALDER

before-and-after


Af Henning Paaske Jensen

Hillary Clinton vil skærpe sine krigsvåben rundt om i verden – lige nu Syrien – det er læren fra bl.a. Irak og Libyen.
Resultat – millioner på flugt og mere en million dræbte i kamp for Mellemøstens gas og olie. Hvornår bliver der sagt stop?

Trump siger det er for sent at slå til nu – for Obama var en tøsedreng da han tegnede en rød streg i sandet og ikke fulgte det op med angreb i Syrien. I stedet kræver han nu atomoprustning.

Læs videre PÅ HVILKEN PLANET BEFINDER VI OS – JORDEN KALDER

Udsatte borgere isoleres fra samfundet – Af Lisbeth Sand

lisbeth-sand-demo-randersLisbeth Sand ses til højre – til Velfærdsalliancens demonstration i Randers

Lisbeth Sand er kendt for sin aktive og engagerende organisering af kampen mod dagens nyliberale politikere og skiftende regeringers angreb på velfærden og det sociale sikkerhedsnet. Hun skriver i dette indlæg bragt på ‘Den Offentlige’ om sit syn på den politiske udvikling, og bringer et opråb til alle om ikke at falde for spin, men se forholdene i øjnene og styrke solidariteten og den fælles kamp.

Af Lisbeth Sand
Formand for Folkebevægelsen for social retfærdighed

“Vi er de senere år blevet reduceret redskaber for vækst og indtjening, og politikerne svigter massivt ved ikke at respektere, at mennesker har behov som samfundet altid har taget ansvar for,” skriver Lisbeth Sand, der glæder sig over at være 57 år, for hun gider ikke leve i et samfund hvor mennesker er reduceret til noget andre lever af at kontrollere.

Jeg er bekymret. Meget bekymret for jeg oplever, hvordan politikerne tillader et samfund i opløsning. Basale stærke danske værdier bliver kørt over med økonomiske argumenter. Udsatte mennesker efterlades til egen skæbne. Resten skal bare arbejde. Læs videre Udsatte borgere isoleres fra samfundet – Af Lisbeth Sand