Nej Fabrin, vi kommer ikke på vores grædende knæ, se vores knæ er stærke og de smiler!!

smilende_knae

Fik dagens dejlige grin her til formiddag. Lærernes nyeste påfund er smilende knæ. Se dem på facebook. Nej Fabrin, vi kommer ikke på vores grædende knæ, se vores knæ er stærke og de smiler!! Lærer efter lærer har fotograferet sine smukke, bare knæ, med påmalede store smil. Læs videre Nej Fabrin, vi kommer ikke på vores grædende knæ, se vores knæ er stærke og de smiler!!

Vi er utroligt påvirkede af lockouten nu

Men ikke på den måde, som KL tror, vi kan ikke tvinges på knæ, som Fabrin så smukt har formuleret det.
Torsdag den 18.4.13

Sammenholdet er intakt og stærkt.

Tirsdag morgen stod vi i mange hundrede langs Ballerup Boulevard. Derefter drog vi til fællesmøde på Tapeten, der blev fyldt lige så meget ud som i de første uger! Der var sang og latter, kampvilje og stædighed, men også en noget mere tung stemning. Læs videre Vi er utroligt påvirkede af lockouten nu

Det er en principiel kamp om arbejdstagernes rettigheder – og det er en kamp om vores børns skole

Fredag morgen den 12. april

FANTASTISK DEMONSTRATION i går på Christiansborg. Ja, I var der jo selv  alle sammen!

Efter endnu en uges mangfoldige og talrige aktioner har alle nok opdaget at lærerne er kreative, musikalske, farveglade og super engagerede.

Man kan næppe længere mene, at det altid må være kedeligt at gå i skole !

Falske tal fyger fortsat gennem luften. Mediernes debat handler næsten mere om, hvem der klarer sig bedst i samme medier, end det handler om substansen.

Derfor ser vi flere reklamefolk, chefredaktører mv. blive udspurgt end vi ser: Lærere, skoleinspektører, forældre (bortset fra vedr. lockout-pasning) blive udspurgt.

Når TV2 endelig får fat på en inspektør, lykkes det dem at få fat i en af de værste af slagsen, en rigtig pinlig fætter, som viste eksempler på skemaer efter en gammel overenskomst. Som netop blev afløst for 2 år siden, nemlig af den 08- overenskomst, som arbejdsgiverne indtil for ½ år siden, var så glade for.

I øvrigt fremførtes det som beklageligt, at læreren, der havde tildelt mange timer til it-tilsyn, så ikke kunne undervise så mange timer. Hvad mon så inspektøren havde forestillet sig med it-tilsynet, som er en af livsnerverne i skolen i dag?

Hvad er substansen:

Det har jo med kæmpe tydelighed vist sig, at det er en principiel kamp om alle – hvertfald de offentligt ansatte – arbejdstageres rettigheder og arbejdsvilkår.

Og det er en kamp om vores børns skole.

Og så er det lærernes kamp for vores arbejdsvilkår. Her kan der være en del af de mange som støtter os – vi oplever en kæmpe opbakning også fra mange forældre – som måske synes det er lidt svært at solidarisere sig netop med lærerne. Læs videre Det er en principiel kamp om arbejdstagernes rettigheder – og det er en kamp om vores børns skole