”Arbejd – Gratis – Danmark” – Hvem nasser på samfundet ?

arbejd_gratis_danmark

Klik og forstør

Af Flemming Nielsen

Hvor mange virksomhedsejere får tilskud til deres ansatte? Nogle ansatte arbejder endda helt gratis ude på virksomhederne. Jeg har aldrig kunnet finde en komplet statistik eller liste over det. Dette er et tabu område, og hvis vi fik tallene ville mange blive chokeret.

Læs videre ”Arbejd – Gratis – Danmark” – Hvem nasser på samfundet ?

En skitse af socialismens økonomi

Debatoplæg til Arbejderpartiet
Kommunisternes 6. kongres 

Der hersker en grundlæggende uvidenhed og forvirring om socialismen som begreb, ikke blot i den brede befolkning og arbejderklassen generelt, men også i den progressive offentlighed og på den organiserede politiske venstrefløj.

Gennem hele det borgerlige demokratis historie er ordet ‘socialisme’ blevet misbrugt af de opportunistiske venstrefløjspartier og den systemloyale reformistiske ledelse af arbejderbevægelsen. Med ‘socialisme’ har opportunisterne ikke ment et nyt økonomisk og politisk system til afløsning af kapitalismen. De har med ‘socialisme’ derimod ment en systemloyal venstrefløjsregering, som fører en politik til gavn for arbejderklassen på kapitalismens betingelser, og som i tilfælde af genvalg kan fortsætte en gradvis proces mod stadig mere ‘socialisme’. Læs videre En skitse af socialismens økonomi

Droner og cyberangreb – Danmarks nye krigsvåben

Droner2_Hermes9001_israelSalgsfremstød for Israel Aerospace Industries

De danske krigspolitikere opruster og forbereder deltagelse i ‘missioner’ og krige. De ønsker sig nye kampfly og nye kanonsystemer, men også droner og cybervåben.

Af Ron Ridenour

I år vil landets aktivistiske regering og folketinget tage beslutning om køb af nye kampfly for ”dansk sikkerhed”, samt om brug af droner og cyberangreb, den såkaldte “offensive cyberkapacitet”. Læs videre Droner og cyberangreb – Danmarks nye krigsvåben