oversigt over bloggere

Gæste Bloggen

Gæste Bloggen

Indlæg på denne gæsteblog er skrevet af forskellige

124 artikler
Skitseblog

Skitseblog

På Skitseblog vil du hovedsaligt finde digte og andre tekster om kunst og kulturkampen. Nogle tekster er nye, andre er fra den progressive bevægelses store arkiv.

83 artikler
Ron Ridenour

Ron Ridenour

This blog is in English so that non-Danish speaking people can read it, and it is easier for me. My radical activism began where I was born, in the United States of America (USamerica) with the invasion of Cuba, April 1961, and continued until 1980 when I left the US. I have lived for many years as an activist and writer in Cuba and Nicaragua, with months in Venezuela and Bolivia, and a quarter century in Europe, mainly Denmark. I will be concentrating on the rebirth of a radical movement in Usamerica. There will also be commentary on Danish politics, especially as it relates to global imperialism.

46 artikler
Dorte Grenaa

Dorte Grenaa

Politisk aktiv siden EU afstemningen i 1972 - især kvinde-, social-, faglig- og antikrigs-bevægelsen. Organiseret i den kommunistiske bevægelse, idag formand for Arbejderpartiet Kommunisterne. Følg også Dorte Grenaa på facebook

38 artikler
Reno

Reno

Klummen Bag rattet er historier fra arbejdslivet og livets tildragelser, i det hele taget om rigtige begivenheder og virkelige mennesker

32 artikler
Martin Thiemke

Martin Thiemke

Kort, kontant og oftest politisk ukorrekt om det politiske landskab i Danmark. Derudover er der kun at sige: Her er en skovl er en skovl og en spade er en spade. Partipolitisk uafhængig og farveløs. Det er op til øjne som læser med. For rød til blå blok, for blå til rød blok og for lys til sort blok. Jeg har i mange år været politisk aktiv i partipolitik. Det var den gang vi havde ”Mennesket før systemet”. Men mit partipolitiske virke sluttede den gang politikerne, i alle tre blokke lavede det om til ”Systemet før mennesket”. Med de tre blokke mener jeg Rød blok, Blå blok og Sort blok bestående af Liberal Alliance og Dansk Folkeparti. Fra politisk side er jeg opfattet som revolutionær og virkelighedsfjern. Men jeg er ude i virkeligheden hvor den vedtaget politik mærkes og fortjener en bemærkning eller to. Skriver blog om alt, der falder mig ind. Men særligt om det skæve i Danmark. For mig er det vigtigt, at der er nogen som taler de udsattes, de syges og de lediges sag, da mange – især syge – har nok med selv at få deres hverdag til at fungere. Jeg finder det meget umoralsk og asocialt at statsministeren på valgnatten kan sige hendes regering vil gå forrest og bagefter lader de udsatte grupper betale gildet. Af uddannelse er jeg Social- og Sundhedsassistent, hvilket jeg også arbejder som. Privat er jeg pårørende til psykisk syg. Derfor kender jeg SystemDanmark fra begge sidder af skrivebordet. I min fritid – den smule der er tilbage – er jeg frivillig i pårørendeforeningen Bedre Psykiatri hvor jeg sidder i lokalbestyrelsen. Du kan også finde mig på Twitter, Facebook, Instagram, YouTube og wordpress, hvor du også kan læse meget mere om mig.

31 artikler
Poul Andersen

Poul Andersen

Født 1953. Har forladt arbejdsmarkedet. Er for nuværende på fleksydelse. Min karriere har hovedsagligt været som specialarbejder gennem 43år. Alle år vekslende fagligt/politisk aktiv. Bla. Som tillidsmand på NovoNordisk og som aktivist i folkebevægelsen mod EU.

25 artikler
GBe

GBe

Freds- og solidaritets og strejkeaktivist

21 artikler
Henning Paaske Jensen

Henning Paaske Jensen

Henning Påske Jensen har været politisk aktiv siden begyndelsen af 70-erne. Med særlig fokus på fagligt arbejde og arbejdersolidaritet og med i den kommunistiske bevægelse. Medlem af APK, Arbejderpartiet Kommunisterne.

19 artikler
Marie Herget

Marie Herget

Prekært ansat lingvist, mor til to og kommunist. Politisk aktiv siden 2000. Skriver om kvindekamp, om vilkårene for børnefamilier, om faglig kamp for prekært ansatte og om kampen for et stærkt kommunistisk parti

13 artikler
Lisbet Bonde

Lisbet Bonde

Skriver om kvindekampen og modstanden mod EU og kampen for en bedre folkeskole og meget mere.

12 artikler
Karsten Jonassen

Karsten Jonassen

Folkeskolelærer, tidligere timelærer på DPU, tidligere uddannelsesrådgiver i Sydafrika,  medstifter af DKP/ML i 1978 og medstifter af Arbejderpartiet Kommunisterne i 2000

11 artikler
Freddy Wedel

Freddy Wedel

Typograf, folkeskolelærer, cand. pæd. og nu pensionist

8 artikler
Klaus Riis

Klaus Riis

Født 1947 Formand for DKP/ML 1978-1997 Medlem af Arbejderpartiet Kommunisterne og redaktør af Kommunistisk Politik og Netavisen siden 1997

7 artikler
Socialismeblog

Socialismeblog

Denne blog giver plads til debat og oplysning om Socialismen som økonomisk og politisk system, og til at imødegå borgerskabets antikommunistiske propaganda der forsøger at miskreditere socialismens erfaringer og til kritik af utopiske og andre uvidenskabelige venstrefløjsforestillinger.

7 artikler
Bo Richardt

Bo Richardt

Bagmand for FredsVagten, forfatter, sanger - - Krig ER terror, fred ER mulig.

6 artikler
udafeu

udafeu

Ud af EU-bloggen har til formål: At bidrage til at skabe bredest mulig enhed i hele den folkelige modstand mod EU og at bidrage til størst mulig slagkraft i den samlede front for at komme ud af EU.

5 artikler
Håndslag

Håndslag

Det antifascistisk og antinazistiske tidskrift "Håndslag" udgives af Folkebevægelsen Mod Fascisme (FMN) med støtte fra Aktive Modstandsfolk og andre organisationer. Håndslag udkommer fire gange årligt.

2 artikler

Jonas Ørting

1 artikel
K. Staunstrup

K. Staunstrup

1 artikel

Alternative stemmer