13 Years of Permanent War: Unite Peace and Climate Movements

 

missilskjold

 

by Ron Ridenour

Dansk udgave

This month of October presents us with 13 years of permanent war for profit or, as the warmongers call it, the “war against terror”. This “operation” is killing and maiming millions of people especially in the oil rich Middle East. Simultaneously these Juggernaut nations “of the willing” are choking Mother Earth to death—polluting the air we breathe, the water we drink, the soil that spawns our food, and eradicating millions of species.
Læs videre 13 Years of Permanent War: Unite Peace and Climate Movements

Fremskrivningens svære kunst

watsonSMcroppsed


Af fsk

Yngre Læger har gennemført et studie i prognoser – altså ikke sygdomsprognose, men prognosen for lægemangel 20 år frem. Den tager som udgangspunkt at der er en lægemangel i dag, svarende til at kun 93 ud af 100 job er besat og yngre læger beregner sig frem til at denne situation vil forværres så det i 2035 kun er 83 ud af 100 job der er besat. Og Danmark kan komme til at mangle 5500 læger.
Læs videre Fremskrivningens svære kunst

ET SAMFUND OPLØSES

 

sk7

Af Martin Thiemke
‪‬

“Alt hvad jeg ønsker er at få lov til at bo sammen med et andet menneske og allerhelst min familie, for det er der jeg hører til” skriver Christian Danvill, er det ikke sådan vi alle har det? Sådan er virkeligheden bare ikke for Christian og mange andre samlevende kontanthjælpsmodtagere. De bliver nu tvunget til, inden nytår, at flytte fra deres kæreste og børn.
Læs videre ET SAMFUND OPLØSES

Ældremad er nyliberalisme på vakuumpakke

vacuum_mad

Af Dorte Grenaa

For et år siden lød det sådan her i en artikel på KPnet: En vakuumpakket portion af halvfabrikata med tilsætningsstoffer og kønsløst kød, præpareret med en særlig gas til at forlænge holdbarheden. Det kaldes ældremad, men er gammel mad.

Nu er maden igen kommet i mediernes søgelys. Flere kommuner er gået over til også at lave vakuumpakket madpakker til frokost. De ældre får pakker til en uge ad gangen, så en æggemad sidst på ugen er ni dage gammel. Det sker for at spare den menneskelige kontakt med  hjemmehjælperen og den friske mad væk, der ellers blev smurt hver dag.  Senest har Madmagasinet på DR sat spot på problemet. Her fik man bl.a. en ernæringsekspert til at sige, at maden var for sund.

Læs videre Ældremad er nyliberalisme på vakuumpakke