Nej til krig mod Syrien!

nej til krig mod syrien - plakat


Af Poul Andersen –

Ovenpå den forfærdelige terror i Belgien i onsdags, er det på sin plads at udtrykke sorg og afstandtagen overfor denne handling. Drab på uskyldige mennesker kan aldrig accepteres.

Imidlertid kunne det ønskes at medier og politikere havde haft lige så stor bevågenhed når det drejer sig om de uhyrlige terrorbombninger, som har fundet sted i Tyrkiet af flere omgange i løbet af det sidste halvår. Lader til at det er ekstra forfærdelig nå det rammer Europa og mindre uhyrligt når muslimsk orienterede mennesker bliver slået ihjel. Læs videre Nej til krig mod Syrien!

Med reaktionen i sadlen

DIGITAL CAMERA


Bag rattet –
Af Reno

Jeg stiller bussen ved bopælen kl. 17 fredag eftermiddag efter mere end 10 timers tjeneste. Nakkens infiltrationer kalder på massage; men sindet er fyldt af en solbeskinnet dag med glade stemningsfyldte ældre og handicappede passagerer.

Atmosfæren har simpelthen boblet af fryd og glæde – ikke mindst ved tanke om forårets komme. Min kone og jeg kan tilmed se frem til en weekend med navngivningsfest og afholdelse af en af nevøernes fødselsdag.

Da jeg træder ind af døren mødes jeg af min dejlige, varme kone og hendes veltilberedte kyllingeret med indiske krydderier. Vi udveksler et par af dagens indtryk, og jeg knapper en discountbajer op. Læs videre Med reaktionen i sadlen

Ingen sikkerhedsnet! Vi kan ikke kæmpe alene

 arhus_demo_vaerdigt_liv_net copy

“Regeringen og dens støttepartier har netop vedtaget en lov, der skal få 700 flere kontanthjælpsmodtagere i arbejde, men som samtidig forringer levevilkårene for 30.000 mennesker og risikerer at føre til flere hjemløse og flere udsatte børn”, skriver Jakob Hedegaard Kristiansen, der selv har været kontanthjælpsmodtager siden august 2012.

Af Marianne Grann

Det er sandheden om den virkelighed jeg og tusindvis af andre mennesker står i, hver dag, året rundt. Jeg har været der nu i over 4 år, troede jeg var tæt på, men – men – men næ nej, systemet er ikke færdigt med mig. Læs videre Ingen sikkerhedsnet! Vi kan ikke kæmpe alene

Lovbestemt fattigdom

bevar velfaerden

Af Gitte Rasmussen

Lovbestemt fattigdom handler ikke om andet end at skabe fattigdom fordi de kan, ikke fordi det skaber værdi i samfundet eller skaber arbejdspladser.

Det handler alene om det menneskesyn som partierne har, som står for det lovforslag der handler om kontanthjælpsloftet  (ideologi)

Man forholder sig ikke til at 70/75% af de mennesker på kontanthjælp er syge, man forholder sig ikke til de alvorlige konsekvenser det får for de børn der skal vokse op i årevis under de fattige kår. Når man ikke forholder sig til hele problematikken omkring konsekvenserne af de nedsatte ydelser, så skyldes det alene ideologi. Læs videre Lovbestemt fattigdom

KONTANTHJÆLPSLOFTET ER MENNESKE- OG ARBEJDERFJENDSK

 

vores fremtid

Af Dorte Grenaa

Sådan er det bare!

Venstres beskæftigelsesordfører gentog arrogant det berygtede argument fra dagpengerøveriet, da kontanthjælpsloftet og 225 timers reglen i dag blev vedtaget.

Nej, sådan er det ikke bare. Det er en rigmands- og ren arbejdergiverregering, der er på rov mod dem der har allermindst i forvejen. Læs videre KONTANTHJÆLPSLOFTET ER MENNESKE- OG ARBEJDERFJENDSK