Den sidste slutspurt

Danskerne skal den 3. december 2015 stemme om Danmarks rolle i EUs rets-samarbejde , og om hvorvidt retsforbeholdet skal erstattes med en såkaldt tilvalgs-ordning. Så det er enten Ja eller Nej. Her ses valgplakater i Aalborg-området tirsdag. Her en Nej plakat fra Folkebevægelsen mod EU - samtidig en politibil med udrykning

Af Freddy Wedel

Tiden nærmer sig hastigt. Lige straks er det den afgørende tredje december hvor vi skal træffe en vigtig afgørelse der har stor indflydelse på vort lands fremtid. Vi ønsker internationalt samarbejde, men ikke på kapitalismens betingelse, for det bliver det nemlig automatisk med et ja. Vi får endnu mere union og endnu mere kapitalisme.

Mange af os har kæmpet, talt, råbt og skrevet læserbreve til alle aviser vi kunne komme i tanke om. Mange af os har mødt modstand mod vore argumenter, og mange af os har ikke set så meget som et komma af de læserbreve vi har sendt til dagblade og lokale ugeblade. Fordi de fleste af dem er borgerlige.

Nu kan vi snart ikke nå at sende flere læserbreve – i håbet om at finde nåde for de forskellige debatredaktører.

Vi kan skrive på vores egen hjemmeside, KP-net – og give ammunition til debatten. Og så har vi jo resten af internettet og alle vores venner der.

For ikke at tale om vennerne udenfor nettet, dem i den rigtige verden – dem hos den lokale købmand, for eksempel.

Selv bor jeg i en lille bitte landsby ved Vadehavet i Sydvestjylland. Hos den lokale købmand, som for øvrigt er lukningstruet, bliver mange lokale ting og verdenssituationen ordnet mellem hylderne. Så hvorfor ikke afstemningen den tredje december 2015?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.