Trump tager stafetten op – Af Henning Paaske Jensen

Trump: “Make Military great again – Make US great again”

Hillary Clinton er en krigshøg, korrupt og betalt af storbanker og Saudiarabien, Qatar m.fl. Husker hvordan hun i en video skraldgrinede over et  totalt sønderbombet Libyen og var med til at dræbe Gadaffi:
“We came, We saw, He died”.

 Hillary Clinton er også  kendt for video-interviewet : “Det var os der skabte Al Qaeda”. Alt i alt en person med millioner af menneskers ulykke på samvittigheden, og intet alternativ til den grove racistiske Trump.

 NU med en Donald Trump, en kompagnon, en krigsopruster, en islamofob og nationalchauvinist. En person som opildner og som endnu ikke har de mange ufattelige lidelser og tab på på sit cv – men hvor længe?
Med  lovning om massiv krigsoprustning og en krigsindustri der uden tvivl vender tommelfingeren opad.

Allerede nu truer han med handelskrig mod Kina og lover at flytte USA´s ambassade til Jerusalem i strid med FN’s resolutioner.
En Trump der truer demonstranter med fjernelse af statsborgerskabet eller flere års fængsel ved afbrænding  af det amerikanske flag, der står som symbol for så mange  erobringer.

 Trump vil ” Make US Great Again” og “Millitary Great Again” og ser  tilbage på Vietnamkrigen med  “stolthed”.

 Begge har kun en mindre del af amerikanerne bag sig og deres valgkamp blev dækket af et bizart afviklet medie-valgshow i beskidt x-faktorstil, som danske medier fulgte minut for minut. Produceret som et røgslør over de lidelser den amerikanske supermagt har bibragt sin egen befolkning og menneskerne rundt omkring i verden, især i  Mellemøsten.

 Begge har milliarder og atter milliarder af dollars i ryggen – dollars der følger udviklingen spændt –  mens aktiekurserne stiger.

 Der er grund til at være på vagt når førersædet snart indtages.

 En økonomisk supermagt, verdens største militærmagt på vej til at blive overhalet  økonomisk af Kina kan være et såret vilddyr.

 

Se videoklippet “We came, We saw, He died”.

 

Hillary Clinton: Vi skabte Al Qaeda:

 

 

 


En tanke om “Trump tager stafetten op – Af Henning Paaske Jensen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.