kridtbanditter indtog herning

herning raadhus

Af Martin Thiemke

Onsdag aften mødte der flere borgere et nyt syn omkring rådhuset og torsdag morgen bliver personale og morgenfriske i Herning mødt af et nyt syn ved indgangene til rådhuset.

Sent onsdag aften lavede Kridtbanditter i Herning deres første oplysningsaktion, ved at skrive budskaber med kridt på fortovene og pladserne omkring rådhuset, særligt om hvordan samfundet møder borgere med særlige vanskeligheder, som sygdom, ledighed, handicaps og hjemløshed.

???????????????????????????????

Det er alle budskaber som pressen ikke har turde omtale, men som er vigtige oplysninger til borgerne om systemets syn på og behandling af syge. Tror du selvmordsforsøg tages alvorligt, tager du fejl. Tror du dine personfølsomme oplysninger er i sikre hænder på rådhuset tager du fejl.

???????????????????????????????
Kridtbanditter har i år spredt sig til de fleste større byer i Danmark, og det er vores vigtigste opgave at oplyse, oplyse om især det der forties i offentligheden. Derfor er det også kun den første af flere aktioner i Herning kommune, der onsdag så dagens lys. Det er ikke udelukket at omkringliggende byer også vil få besøg af Kridtbanditter i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.