Værdigt liv for alle: Demonstrer over hele landet 4. februar!

vaerdigt liv til alle_aarhus


Af Marianne Grann

Det er nu folk skal være solidariske med hinanden. Skal vi ha’ nogen som helst chance for at blive hørt, er det nødvendigt, at folk, undskyld udtrykket, letter røven, for ingen kan vinde denne kamp alene!

Denne demo d. 4 februar er for det hele. Syge, ledige, gamle, børn, unge, uddannelser, hjemløse, flygtninge, handicappede osv. osv….vi har for længst ramt bunden, vi har nu reel fattigdom i Danmark!

Det er også et totalt nej tak, til deres løndumping og overdrevne brug af gratis arbejdskraft…….det er et opråb fra folket om, at nu stopper de!

De har over en lang årrække fuldstændig udhulet vores arbejdsmarked, så vi kommer ned på de samme lave standarder, som i resten af EU.

Hvis ikke snart lønmodtagerne vågner op, er toget kørt. Nu har politikerne fået presset alle der er afhængige af hjælp (det som jo rent faktisk er betalt over vores høje skat) – syge, ledige osv. ned til en økonomisk, så latterlig ydelse, at folk må gå fra hus og hjem – så nu er vejen banet til jer lønmodtagere, nu er det jeres tur……nu kan de presse jer endnu mere.

I vil skulle yde endnu mere for mindre og mindre løn, for ellers bliver det jer, der ender på bunden, for de har rigeligt at ta’ af efterhånden som de får øget arbejdsudbuddet. At folk har lært så lidt, at tidligere tiders arbejder- og klassekampe er sgu skræmmende……så kære lønmodtagere, prøv at sætte tingene i et lidt større perspektiv.

Er I klar til, at sætte jeres gode liv og tilværelse på spil?

Kan I løbe hurtigere end I gør nu?

Vil I blive ved med, at fylde jer selv og jeres børn med gift?
Der bliver mere og mere gift i alt omkring os…….hvor længe kan vi holde til det?

Er I klar til igen at se på døde vandløb, åer og fjorde?

Regeringen vil IKKE grøn vækst…….vil I?

Vi vil ikke længere stiltiende se til, at de kaster om sig med vores lands penge, til aftrædelsesordninger (endda selv om de har begået direkte ulovligheder), ben (så enhver hund ville savle), pensioner til dem selv og deres børn, penge i skattely som de vender det blinde øje til!

De bruger i den grad penge, i en tid hvor de samtidig nedskærer på alle andre…..dog ikke erhvervslivet og resten af de 10% der har mest.

Og siden hvornår har erhvervslivet skabt nyt arbejdspladser, fordi de har fået skattelettelser?

Samtidig betaler vi sandelig da også til, at de kan flytte arbejdspladser ud af landet.

Håber I vil reflektere lidt over hvilken fremtid I vil for jeres børn, børnebørn osv.

Et trygt, menneskevarmt, frit og anstændigt samfund – eller et koldt, egoistisk, kapitalstyret, småracistisk, klassedelt samfund?

Så en god jul til alle, forhåbentligt hjælper vi alle hvor vi kan, så vi kan komme ud i det nye år klar til kampen om et anstændigt liv til alle 🙂

Der bliver demonstrationer i

København

Aarhus

Odense

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.