Udsatte borgere isoleres fra samfundet – Af Lisbeth Sand

lisbeth-sand-demo-randersLisbeth Sand ses til højre – til Velfærdsalliancens demonstration i Randers

Lisbeth Sand er kendt for sin aktive og engagerende organisering af kampen mod dagens nyliberale politikere og skiftende regeringers angreb på velfærden og det sociale sikkerhedsnet. Hun skriver i dette indlæg bragt på ‘Den Offentlige’ om sit syn på den politiske udvikling, og bringer et opråb til alle om ikke at falde for spin, men se forholdene i øjnene og styrke solidariteten og den fælles kamp.

Af Lisbeth Sand
Formand for Folkebevægelsen for social retfærdighed

“Vi er de senere år blevet reduceret redskaber for vækst og indtjening, og politikerne svigter massivt ved ikke at respektere, at mennesker har behov som samfundet altid har taget ansvar for,” skriver Lisbeth Sand, der glæder sig over at være 57 år, for hun gider ikke leve i et samfund hvor mennesker er reduceret til noget andre lever af at kontrollere.

Jeg er bekymret. Meget bekymret for jeg oplever, hvordan politikerne tillader et samfund i opløsning. Basale stærke danske værdier bliver kørt over med økonomiske argumenter. Udsatte mennesker efterlades til egen skæbne. Resten skal bare arbejde.

Jeg er efterhånden en gammel tøs på 57 somre, og jeg har taget turen fra malersvend til pædagog i mit arbejdsliv. Mine karriereskift hænger sammen med de kolbøtter samfundet har taget over tid. Store økonomiske kriser, som betød, at jeg måtte finde nye veje, hvis jeg fortsat skulle forsørge mig selv og mine børn, og dermed være et fuldgyldigt medlem af fællesskabet.

Læs hele indlægget på DenOffentlige.dk

fuld-fart-paa-velfaerdskampen-velfaerdsalliancen-randers-copy

Tidligere blogindlæg af Lisbeth Sand:

Danskerne begynder at handle – se skriften på væggen inde på Borgen!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.