Når lammet føres til mediernes slagtebænk – men så viser sig at være en løve – Af Carsten Larsen

Jobcentrets Ofre og Næstehjælperne i aktion – Kim Madsen og Carsten Larsen ved en af bevægelsens mange protester. Foto: Lone Engels

Den seneste tids mediekampagne mod Kim Madsen fra Jobcentrets Ofre viser med al tydelighed, at de reformramte mere end nogensinde godt kunne bruge lidt officiel støtte fra omverdenen.

Der er brug for at flere politikere, fagforeninger, patientforeninger, aktivister og andet godtfolk står frem og forsvarer reformramtes grundlovssikrede ret til at ytre sig i offentligheden uden at blive udsat for repressalier og medieovergreb.

Lige nu er en skønherlighed af Liberal Alliance, Berlingske Tidende samt Radio 24Syv (same, same) i færd med at mistænkeliggøre ikke alene Kim Madsen, men nu også hele gruppen af aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. Dét, der begyndte som et forsøg på et karaktermord på den stærkt systemkritiske Madsen udviklede sig i morges på direkte radio til noget, der mest af alt ligner ENDNU et nøje planlagt kollektivt karaktermord og endnu en heksejagt på store dele af sygdomsramte ledige danskere.

Folketingsvalget nærmer sig tydeligvis, og endnu engang er bundtrawleren på togt i oprørte vande for at skrabe AL potentiel arbejdskraft op fra bunden. Næsten uanset hvor syg du som reformramt kontanthjælpsmodtager så måtte være. Erhvervslivet råber på arbejdskraft, de borgerlige-liberale drømmer om skattelettelser, og DF er vel villige til at lukke øjnene, hvis nye reformer ruller ind over underklassen. Så længe de mest rammer nydanskerne.

Så Underklassen udråbes igen som sygdomssimulanter, dovne og arbejdssky samfundsnassere. Drejebogen er kendt, og Berlingske / Radio 24Syv spiller spillet helt som forventet. Uden skyggen af interesse i at høre eller bare PRØVE på at forstå de skæbner, der endnu engang er kommet i fedtefadet: De reformramte.
Og det er jo “bare politik”, ikk? Nothing personal.

Hvor er det dog hamrende usympatisk….

Gud Ske lov er Madsen Kim en mentalt bomstærk løve og har ingen intentioner om at holde op med at brøle. Og hvis nogen tror, at nu lægger vi os ned og kryber lidt i skjul, så tager de grueligt fejl….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.