Tanker om Breivik-lignende fascistdrab i Sverige

skoleterror


Af Henning Paaske Jensen

Jo mere der kommer frem, jo mere ligner den svenske nazi-beundrers uhyrlige skoledrab i Trollhättan  fascisten Breiviks fremgangsmåde.

Fascisten Breivik ville give samfundet en opvågnen ved at rette slaget mod en socialdemokratisk sommerlejr, der for ham var en landsskadelig socialistisk rugekasse. Et Norge der ifølge ham inden længe ville blive overrendt af ”skadelige og anti kristlige muslimer”.

Den svenske Breivik – også i fuld kampuniform ville – som det ser ud også give samfundet en opvågnen i kamp for et racerent samfund ved at angribe en skole i i Trollhättan med overvejende elever af indvandrer- eller flygtninge herkomst.

Ingen af drabspersonerne kalkulerede med, at de var sikre på at overleve deres massakre-mission.

‘Men alt dette er ikke terrorisme’, skynder pressen sig nu at forsonende at formidle og henviser til eksperter.
I starten var Breivik i Norge blot sindssyg mente man, og i Sverige er det nu reduceret til racehad.

Men pressen havde intet problem med umiddelbart at kalde angrebene i Paris og Krudttønden for terrorangreb, de var jo heller ikke begået af hvide mænd, men mennesker af Mellemøstlig herkomst.

Fascisme og nazisme er uanset tro reaktionens værktøj og bruges som det ekstreme udtryk for afledning, og næres af de ”pæne” kampagner om fremmedfjendskhed, som opflammer til afbrænding af flygtninge tilholdssteder.

Alt sammen afledning fra de ufattelige krigsforbrydelser Vesten har udløst i Mellemøsten i kampen for ressourcer og indflydelse.
Mere end en million dræbte og atter og atter millioner af mennesker på flugt, bort fra det kaos Vestens og deres allieredes bomber og terror er hovedansvarlige for.

Med de ting der er kommet frem, er det vanskeligt ikke at se skoledrabene i Trollhättan  som en fascistisk terrorforbrydelse.

 

En tanke om “Tanker om Breivik-lignende fascistdrab i Sverige”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.