Lad os gøre noget ved de svært integrerbare typer

Af Poul Andersen

Lederen i Politiken fra i dag bakker op om statsministerens nytårstale. De skriver bl.a. “ Skal Danmark hænge sammen, er det vigtigt at bekæmpe parallelsamfund og at sikre, at der ikke opstår lovløse områder uden kontakt med resten af samfundet.”

Det kan man da kun være enig i.

Der foregår sikkert  mange lyssky aktiviteter oppe langs den Nordsjællandske kyst.

Her klumper svært integrerbare typer sig sammen i kæmpe kasser, der er særdeles velegnede til at skjule kriminelle aktiviteter.

Det kan være hvidvaskning af penge, skatteunddragelse og andre former for transaktioner der ikke tåler dagens lys. Her foregår kommunikationen på et andet sprog end dansk. Ofte på en form for børshaj engelsk.

Villaernes dybtliggende lokaler er velegnede til at indgå aftaler, udenfor normal danskerens søgelys. På denne baggrund vil det nok være på sin plads at fjerne nogle af disse kæmpehuse.

Det vil også have den fordel at udsigten over det glitrende hav vil blive offentligheden forundt. Indehavernes børn bør også komme i folkeskole i stedet for at gå i elitære privatskoler, hvor indoktrineringen er markant. Det ville nok kunne afhjælpe noget af problemet med parallel samfund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.