SAG MOD STATEN FOR GRUNDLOVSBRUD

sammen_mod_reformen__fra_behandl_os_ordentligt

Foto: Behandl os ordentligt – Midtjylland

Så er en gruppe borgere ved at stævne staten for brud på Grundloven i forbindelse med gensidig forsørgerpligt. Dette kan hurtigt blive en af de største sager mod staten, idet den vil få betydning for alle der bliver ramt af sygdom eller arbejdsløshed, eller som allerede er ramt.

Som Christian skriver i facebookopdateringen: ” Om ca. en uge vil sagen være i hænderne hos justitsministeren og så vi er meget tæt på selve retssagen, men allerede nu, bliver flere kommuner stævnet, så nu er det altså offentligt at der kører sag /sager.”

Christian Danvill til blandt andet facebookgruppen ‎Nej Tak til Gensidig Forsørgelsespligt – Kontanthjælpsmodtagere

ALLE VORES KÆRE MEDLEMMER ENDELIG ENDELIG ENDELIG.!

Sagen er taget ud af støbeform og er på vej til Justitsministeriets bord ! Efter møde med Line Barfod d.d. skal vi gøre opmærksom på følgende:

Om ca. en uge vil sagen være i hænderne hos justitsministeren og så vi er meget tæt på selve retssagen, men allerede nu, bliver flere kommuner stævnet, så nu er det altså offentligt at der kører sag /sager.

Der vil ikke bare være den ene sag som mange har troet, nej der er lagt op til hele 4 sager, i samspil med den egentlige sag.

Disse 4 sager, bliver repræsenteret af 4 parter som også sidder i søgsmålet, og parterne vil få fremsat et udkast, de skal skrive under og sende tilbage til Line Barfod. Dette er formelt imellem Line Barfod og de 4 parter. De øvrige medlemmer vil derfor ikke blive informeret herom. Samlet set vil alle medlemmer gå under den frie proces på lige fod med hinanden.

ALT vil blive kommunikeret ud af Christian Danvill som i dag har fået den bemyndigelse af Line Barfod, der skal til for at være den der er led mellem søgsmålsmedlemmer og Advokat/jurister i sagen. Det vil være til jeres fordel at der kun er en der har kontakten, således at vi kommer udenom fremtidige misforståelser og forkerte fortolkninger. Line vil udtale sig til Christian fremadrettet.

VORES ARBEJDE NU: Det handler om at holde fokus. Når sagen kommer på bordet, vil der ikke gå længe, inden medier vil forsøge at få vores taletid, nogle er allerede ude med skriveblokken. Det vil være styregruppen, med Christian Danvill i spids, der taler jeres sag udadtil.

En underskriftindsamling vil kunne støtte sagen ca. 600,000 par er samlevende og det kan ramme alle, bare 50.000 underskrifter vil gøre indtryk, siger Line Barfod. Derfor vil vi i styregruppen, oprette en godkendt underskrift indsamling, og vi vil få brug for alle jer medlemmer til at dele OVERALT hvor I kommer. Nærmere info kommer, denne indsamling er IKKE afgørende for at sagen kører, men et godt supplement.

Forvent at vores Facebookgruppe vil styrkes i medlemsantal markant, der vil komme mange nye til, med hver deres forskellige baggrunde. Hold stadig den gode tone, og vær fortsat behjælpelig som I er nu. Der vil være stor fokus på os, da vores gruppe bliver hovedaktør, så fremstå som I gerne vil ses.

Vi vil benytte Facebook, til afsendelse af overordnede informationer, sådan at vi hurtigere kan få fat i jer når vi skal bruge jer. Karakteren af informationer der komme ud offentligt, vil blive vurderet til alles bedste. Der vil altid komme dybere forklaring til søgsmåls deltagerne, da disse skal udrustes godt til retssagen.

Vi gør samtidig opmærksom på at information på Facebook og opslag ikke er bindende svar men blot til at løbene informerer til almen interesse. (også for at beskytte os selv) Det er os en ære at kunne glæde jer med dette opslag og mane alle til ro. Hvad siger I så, skal vi få samlet de underskrifter ER I MED OS ?

Se også

Martin Thiemke – kort og klart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.