Bevidst arbejdssky elementer

ud_med_regeringen_ind_med_de_arbejdslose
Af Martin Thiemke

 

Når jeg tænker på hvor lidt der skal til for politikere til at hetze en samfundsgruppe som syge og ledige, og hvor effektiv blandt andet DR er til at hjælpe politikerne, så går mine tanker 20 år tilbage til 1994.

En udsendelse uden dokumentation er nok til at politikerne kommer op af stolene i dag. Hvad var dét så lige der skete i 1994? Det umulige blev muligt. Danmarks morsommeste mand tog røven på politikerne og vælgerne tog røven på ham.

Som han selv har sagt  “jeg blev offer for min største joke”!

Bevidst Arbejdssky Elementer kom i Folketinget i 1994 med kredsmandat til Jacob Haugaard, valgt på umulige løfter der ikke kunne holdes på forhånd.

Frisk pust til Folketinget, og en frisk mavepuster til de “rigtige” politikere.

Men i virkeligheden har virkeligheden nok overgået Bevidst Arbejdssky Elementer i Folketinget, med de nuværende “rigtige” politikere.

For de er hurtige til at hetze mod ledige og syge. MEN hvor mange af vores “rigtige” politikere i Folketinget har faktisk haft et lønnet job, et hverdagsarbejde, uden for Folketinget. Hvor mange Venstrefolk i Folketinget kan kalde sig landmand og hvor mange socialdemokrater i Folketinget kan kalde sig arbejder?

Når man ser på tallene kommer de “rigtige” politikere direkte fra universiteternes uddannelsesbøger, altså de af de “rigtige” politikere som har færdiggjort deres uddannelse.

Så i bund og grund er Folketinget vel stadig i stor stil fyldt med bevidste arbejdssky elementer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.