Nej til naivitet, terror og politistat

mettefrederiksen

 

Af Henning Paaske Jensen

Det er virkelig vigtigt at få sagt stop til de politikere der i fuld galop er i gang med at bruge de forfærdelige mord i Paris som et argument for at fortsætte den endeløse terrorkrig.

Justitsminister Mette Frederiksen udtalte fredag til Ekstra Bladet: Vi må stoppe med at være naive – terror-angrebet i Frankrig er en krigserklæring mod Danmark og Vesten “Vi er i krig“.

Med  udtalelsen “Vi er i krig” er der åbnet på vid gab for deltagelse i flere krige  og undergravning af demokratiske rettigheder. Mere politi, mere kontrol og terrorlovgivning er ikke uventet Danmarks justitsminister´s og “krigsminister´s” bud.

En retning mod en mere og mere totalitær stat, med endnu mere politi, kontrol og overvågning af alt og alle og uundgåelig næring til opsplitning og islamofobisk had.

Nej vi må ikke være naive:  Jo mere krig Danmark og Vesten deltager i, jo mere had til vesten og mere  kaos, opsplitning og religiøs fundamentalisme. Sådan som vi ser det i Irak, Libyen og Syrien, som et resultat af Vestens “hjælp”.

Jo mindre inkludering der er i Danmark, hvor integration erstattes af assimilering med fremmedfjendskhed, jo større grobund er der for rekruttering af islamister.

Nej vi må ikke være naive og basere os på kortidshukommelsen og glemme:

– At Hillary Clinton´s indrømmede  Ja CIA startede og støttede Al Qeda

– At USA´s vicepræsident ved et uheld offentliggjorde hans forsøg på at fralægge sig medansvaret for støtten til islamister som ISIL
Vi kunne ikke styre vores nærmeste allierede-Saudiarabien og Tyrkiet:

Nej vi må ikke være naive!

Mette Frederiksen taler nu som repræsentant for et af monopolernes foretrukne regeringspartier. Monopoler der øjner muligheder for at få del i andre landes ressourcer og fører EU koordineret kamp for velfærdsforringelser.

Hvad med at sige stop for terror, for  krigene og Danmarks deltagelse, der dybest set har olie og andre ressourcer i tankerne.  Stop for Vestens brug og understøttelse af terrorister, stop for den mere og mere fremmedfjendtlige politik, som skaber et usundt reaktionært klima i Europa og i Danmark.

4 tanker om “Nej til naivitet, terror og politistat”

  1. Kære Henning Paaske Jensen
    Tak for din holdning!
    Men det er nødvendigt også at tilføje (til Irak, Libyen og Syrien) stakkels kære Ukraine, hvor CIA startede og støttede Banderas efterkommere, nazister, hvor for USAs interesse bliver tusinder civile (blandt dem spæde, børn, kvinder, gamle folk) dræbt.

  2. Tusind tak. Alle de europæiske folk, der i det 20. århundrede har oplevet 2 verdenskrige, må stå sammen og gøre sig umage for at stoppe spredningen af nazismen og at forhindre en ny verdenskrig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.