Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kpnet.dk/public_html/udafeu/wp-content/plugins/jetpack/modules/infinite-scroll/infinity.php on line 153
Oversigt over bloggere | Ud af EU Blog

Oversigt over bloggere

Lave K. Broch

Lave K. Broch

1. suppleant til EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU. Partipolitisk hører jeg hjemme i Radikale Venstre, men jeg mener EU er til skade for folkestyret, miljøet, velfærden og Danmarks internationale relationer og derfor støtter jeg den tværpolitiske EU-modstand gennem Folkebevægelsen. Jeg er også en af initiativtagerne bag Radikalt EU-kritisk Netværk (www.radikaleukritik.dk) og EU-modstand fra midten (www.eumodstandframidten.dk) samt bestyrelsesmedlem i Tænketanken NyAgenda. Derudover er jeg formand for FN-forbundets freds- og konfliktløsningsudvalg og medlem FN-forbundets bestyrelse. Jeg er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet, officer af reserven i Beredskabsstyrelsen og født i 1972.

6 artikler
Rina Ronja Kari

Rina Ronja Kari

Aktiv i Folkebevægelsen mod EU, og valgt til landsledelsen siden 2008. Repræsenterer Folkebevægelsen mod EU i EU-Parlamentet siden 2014. Medlem af Enhedslisten. www.rinaronja.dk

3 artikler
Poul Andersen

Poul Andersen

Aktivist i Folkebevægelsen mod EU. Tdl. 3F tillidsmand, Novo Nordisk. For mig har EU altid været en fejlkonstruktion, der kun tjener Monopolerne og de rige, og befordrer nedskæringer på velfærd, lønninger, miljø, unge, børn, arbejdere, gamle. Hele vejen rundt ingen fordel for almindelige mennesker.

3 artikler
Ib Christensen

Ib Christensen

Ib Christensen er tidligere medlem af Folketinget for Retsforbundet. 1978-79 sad Ib Christensen i EU-Parlamentet for Retsforbundet. Ib repræsenterede Folkebevægelsen i EU-Parlamentet 1984-94.

2 artikler
Jesper Morville

Jesper Morville

Historiker og har i mange årtier været engageret i kampen imod EU og i debatten om alternativer, bl.a. et nærmere nordisk samarbejde. Fra 1994 til 2004 var jeg ansat i Folkebevægelsen mod EU, og har fulgt og skrevet om EUs historie og udvikling (og forhåbentlig snarlige afvikling). Fra 2004 har jeg været medlem af Folkebevægelsens forretningsudvalg.

2 artikler
Ann-Selena Cailloux

Ann-Selena Cailloux

Medlem af Folkebevægelsen mod EU og dens ungdomsbevægelse ROPA

2 artikler

Ud af EU bloggen

1 artikel
Lisbet Bonde

Lisbet Bonde

Lisbet Bonde. Aktiv i Folkebevægelsens kampagneudvalg og i Herlevkomiteen. Er med i ledelsen af APK.

1 artikel
Morten Dam

Morten Dam

Bosiddende i København. Suppleant til landsledelsen i Folkebevægelsen mod EU og medlem af den britiske tænketank The Bruges Group.

1 artikel