Kvinder siger fra: #whyididntreport

Af Marie Herget Christensen og Kirsten Lund

Der er gået et år siden #metoo fortællingerne bredte sig som en steppebrand over hele verden. Millioner af kvinder fandt deres stemme og fortalte om de voldtægter og krænkelser de havde været udsat for.

Der var en hel ufattelig styrke i at stå frem sammen, i at vide at man ikke var den eneste der stod frem med sin historie. Man var værnet af en søstersolidaritet der spændte over hele kloden. Og der skete noget med hvordan vi, medierne, mændene taler om voldtægt og overgreb efterfølgende. Verden fik øjnene op for hvor massiv en epidemi vold mod kvinder er. Nu er der et nyt hashtag.

Under #whyididntreport fortæller kvinder over hele verden om hvorfor de ikke anmeldte deres voldtægt til politiet.  Historierne er forskellige og dog overraskende ens. Stort set samstemmende fortæller kvinderne at de ikke føler sig troet på.

Læs hele Marie Herget Christensens indlæg på KPnetBlogs

Kvinder siger fra: #whyIdidntreport

Læs Kirsten Lunds digt på KPnetBlogs

#whyIdidntreportit

Se

Marie Herget Christensen på facebook

Marie Herget Christensen på KPnetBlogs

Se også

# MeToo – Kvinder siger fra 
Af Dorte Grenaa

 

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

KPnet  25. september 2018

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater