Hollywood giver pris til terror: ‘Og vinderen er IS – Al Qaeda’

Hollywoods Oscar-priser (Academy Awards) handler alene om at promovere film, der kan give profit, uafhængigt af det bedste, der laves af filmindustrien – og som ikke bliver spredt vidt og bredt. De afspejler også glamour-byens traditionelle nære bånd til Washington. Manuskripterne er pro-vestlig propaganda.

Af Stephen Lendman

 

white_helmets_trailer
Cheferne for filmstudierne betales rigeligt for at medvirke til at glorificere USA’s krige og dæmonisere dets fjender – indbefattet ’islamiske terrorister’ og Rusland.

Washington har det sidste ord med hensyn til indhold og personskildring i propagandafilmene. Det er Washingtons dagsorden, der skal fremmes. Folk skal ikke gøres klogere.

Historien laves om og genopfindes. Den statsstøttede 9/11 udnyttes til det sidste. Kriminelle CIA-agenter fremstilles som helte. At støtte USA’s imperialistiske program er vigtigere end sandhed.

I 2013 blev ’Argo’ valgt som Hollywoods topfilm. Den burde blive udstillet og fordømt i stedet for at blive hædret for dens genopfindelse af en iransk gidsel-episode i 1979-80.

Filmen var ondskabsfuld, uretfærdig og ensidig, Hollywood-propaganda når den er værst, og skøjtede hen over hvad der burde fremhæves, mens den tegnede et stereotypt billede af Iran ifølge en skabelon for vestlig misinformation.

Ved Hollywoods 89. Oscar-uddeling i søndags blev White Helmets’ propagandafilm hædret som sidste års bedste korte dokumentarfilm – som portrætterede terrorister som helte.

Denne gruppe har intet at gøre med beskyttelse af civile, som det hævdes – det drejer sig om at støtte terrorisme mod et selvstændigt og uafhængigt Syrien.

Medlemmerne af White Helmets opererer i områder kontrolleret af al-Nusra (=al Qaeda i Syrien). Når de betegner sig selv som frivillige redningsarbejdere, der har reddet titusinder af liv, er det platte løgne.

USA og UK støtter gruppen (ligesom det officielle Danmark, o.a) Det samme gør Soros’ Open Society Foundation og tilsvarende pro-vestlige interessenter.

White Helmets er fotograferet og vist på video sammen med al-Nusra terrorister under halshugninger og andre barbariske uhyrligheder. De støtter skabelsen af en flyforbudszone for at bremse syrisk luftforsvar.

Solidaritetsbevægelsen med Syrien kalder dem al Qaeda ’med en ansigtsløftning’, som fostrer terrorisme og imperialistisk ødelæggelse under påskud af humanitær indsats. De folk, der er tilknyttet denne gruppe, er fjender af grundlæggende frihedsrettigheder – det er krigere, ikke fredsskabere, udenlandsk støttede mørke kræfter, som vil have et tyranni til at erstatte selvbestemmende syrisk uafhængighed.

De blev nomineret til Nobels fredspris for 2016.

Den tilfaldt i stedet narko-statsterroristen Juan Manuel Santos, Columbias præsident. Som Alvaro Uribes forsvarsminister var han berygtet for at massakrere hele ’befolkningscentre’, som James Petras har forklaret.

Nobelkomiteens medlemmer hædrede statsterrorisme. Det samme gjorde Hollywood søndag, da de valgte ’De Hvide Hjelme’ som bedste korte dokumentarfilm.


Oversat til dansk af KPnet

Originalartikel:
Hollywood Honors Terrorism. “And The Winner is ISIS- Al Qaeda…”
Global Research 27. februar 2017


Se også

Oliver Stone: ‘Det er ikke Trump alene – det er systemet’ 
KPnet 25. februar 2017

White Helmets i Syrien: Brikker i USA og NATO’s krig 
KPnet 3. oktober 2016

Hvad nu? Den danske krigsmodstand og befrielsen af Aleppo
KPnet 4. januar 2017

Nobels Fredspris til et regime, som har dræbt tusindvis af faglige tillidsfolk 
KPnet 8. oktober 2016

KPnet 28. februar 2017
.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater