Operation Julesok: Nissernes Befrielsesfront giver politikerne kul i sokkerne

Nisserne har været travle hele december måned. Overalt har de indrettet hjem i landets busskure til reformramte og hjemløse. Den 18. december løb Operation Julesok af stabelen, hvor politikere har fået enten kul eller slik i sokken. Nisserne er i oprør, og har taget grødskeen i den anden hånd. Flere aktioner venter i det nye år.

Pressemeddelelse fra Nissernes Befrielsesfront 

nisseaktion

Operation Julesok: Rådhuspladsen København

Nisser i hele landet, har haft travlt hele december måned op til jul. Vi har forsøgt at sætte fokus på den fattigdom og ulighed som de sidste regeringer har stået for via deres politik, en politik som sender helt almindelige familier, både med og uden børn på gaden, fordi de ikke kan betale husleje. En politik som gør syge mere syge og sender arbejdsløse og syge i tvangsarbejde på et arbejdsmarked som lukker sig mere og mere for dem.

Vi har afsluttet kampagnen med operation JULESOK! Operation Julesok går ud på at alle politikere skal belønnes for deres politiske arbejde. Vi har derfor samlet ind og købt sokker til hele folketinget. I disse sokker har vi placeret slik eller kul, alt efter hvilken politik den enkelte politiker har ført.

naestved_ingen-medicin-ingen-julHar politikeren stemt for reformer som truer danskere på eksistensen får de kul i sokken. Har de til gengæld stemt imod, og arbejdet på at fjerne reformerne vil de få slik. Sokkerne har vi pyntet juletræet på Rådhuspladsen med, så der kan den enkelte politiker så hente den.

Nisserne er i oprør, og tager nu grødskeen i den anden hånd. Vi har besluttet at vi efter denne kampagne for lighed, kærlighed og loyalitet vil fortsætte med at aktionere ind i det nye år under samme parole. Vi har flere aktioner i støbeskeen som vi har omdøbt grydeskeen til.

Følg Nissernes Befrielsesfront på Jul i Løkkeland og åbn en ny låge på siden hver dag i fortællingen om familien Jensens Jul på kontantloftet.

KPnetBlogs klipper dagens historie og samler dem her

15-dec
Julekalenderen Jul på kontantloftet er illustreret af Marie Støvring Kilde med kunstnernavnet Mask66

Se mere fra Nissernes Befrielsesfront på facebook

Jul i Løkkeland

 

KPnet 18. december 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne