Mad vs. Fødevarer: På besøg hos Lone Landmand – Oktober Radio Århus

Udsendelsen 26. november 2016

lone_vitus_soeren_kvist

I dag er vi taget på udflugt og taler med Lone Vitus og Søren Kvist. De driver det lille økologiske landbrug Brandbygegaard tæt ved Odder i Østjylland, og har samtidig engageret sig i den offentlige debat om landbruget og fødevareproduktionen i Danmark.

De har netop udgivet en ny madbog med egne udvalgte opskrifter. Det er deres bedste forretter, salater, hovedretter, desserter, kager og syltede sager. Den gode mad er ikke et marketingstunt, som de skriver i bogen:

“Mad er ikke bare mad,og en opskrift er ikke bare en opskrift. Det afgørende er den omhu og omtanke, der lægges i valget af råvarer og i tilberedningen. Er hjertet med, bliver mad en gave, der indeholder så meget mere end næring til kroppen – mad kan skabe inderlig glæde, føre mennesker sammen og ændre verden.
Al magt til maden!”

HØR HELE UDSENDELSEN HER

Læs mere på

https://lonelandmand.wordpress.com/

Debat med Lone Vitus: Miljøet og sundheden er presset til det yderste
KPnet 17. april 2015

Mere fra Oktober Radio Århus:

Se oversigt og hør flere udsendelser fra Oktober Radio Århus her

PS: En playliste med mange musikindslag er oprettet på:
https://youtu.be/EDStn8LtC_s?list=PLGgStpnym2bgsEpJW8ZBs_I8JQ8jhglXI

 

KPnet 26. november 2016

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater