Ole Krarup indlagt i Strasbourg efter trafikulykke

Tirsdag aften blev medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU Ole Krarup påkørt i Strasbourg, da han var på vej fra parlamentet på sin cykel. Han blev straks indlagt på intensiv afdeling på hospitalet i Strasbourg, hvor han fortsat befinder sig.

Trods ulykkens alvorlige karakter er de seneste meldinger, Folkebevægelsen har fået fra hospitalet, optimistiske. Indtil videre er det dog kun familien, der har fået lov til at tale med ham. Og lægerne vil endnu ikke udtale sig om følgerne af ulykken.

– Folkebevægelsen mod EU er naturligvis dybt berørt af ulykken og følger situationen nøje, udtaler Poul Gerhard Kristiansen, landssekretær i Folkebevægelsen mod EU.
– Ole Krarup betyder uendeligt meget for Folkebevægelsen mod EU og EU-modstanden såvel i parlamentet som i Danmark, sådan som han har gjort i rigtig mange år. Derfor håber vi selvfølgelig på den bedst mulige udvikling i situationen.

Se Ole Krarups seneste kommentar til EU-parlamentsdebatten om den nordiske aftalemodel
Advarsel: Det nordiske overenskomstsystem under pres fra EU
Netavisen 26.10.2005

Læs mere om Ole Krarup på hjemmesiderne:
* ole.folkebevaegelsen.dk
* www.olekrarup.dk

Netavisen 27. oktober 2005


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne