En bevægelse fejrer 40 år  

Pressemeddelelse
Danske Gymnasieelevers Sammenslutning DGS

DGS kan i dag fejre 40 år som gymnasieelevernes interesse- og kamporganisation.

Samtidig forener fusionen med Gymnasieelevernes Landsorganisation GLO alle gymnasieelever i kampen for bedre uddannelse – og bevægelsen ser med fornyet slagkraft frem mod endnu 40 år som kampklar aktør på den uddannelsespolitiske scene.

Fra en af de talrige gymnasie- og elevdemonstrationer i de senere år
Ved Rådhuset, Århus

Thor Möger Pedersen, formand for gymnasieeleverne:

”Fællesskabet blandt gymnasieeleverne er vokset i takt med de fortsatte politiske udfordringer og angreb påvores interesser. GLO’s nedlæggelse viser, at en æra med splittelse og intern strid er forbi. DGS har for alvor cementeret sin position som alle gymnasieelevers organisation, og vi er parate til at stå i spidsen for en samlet ungdom. Fælles fodslag er den bedste vej mod øget indflydelse.”

Netavisen 25. april 2005


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne