Løkke fortsætter kup mod Nej’et: Går videre med Europol+

Af Kommunistisk Politik

Lars Løkke arbejder på højtryk for at kuppe det danske Nej sammen med DF og andre af folketingets ‘Nej-partier’ og få tilsluttet Danmark til Europol og Europol+

lars_loekke_2

På et møde onsdag søger den danske regeringsleder ifølge Ritzau en politisk aftale, der bekræfter, at ’folketinget ønsker medlemskab af Europol trods danskernes nej ved folkeafstemningen 3. december’.

– Vi drøfter også, om det er Europol eller om det er Europol Plus, siger Løkke ifølge Ritzau.

Europol Plus er Løkkes betegnelse for dansk tilslutning til det overstatslige Europol plus nogle andre centrale overstatslige retsakter om grænseoverskridende kriminalitet, bekæmpelse af terror og andet, som danskerne har sagt Nej til den 3. december.

EU-forbundspolitet har disse  på programmet og Løkke vil have  Danmark med alligevel.

Danskernes Nej står med andre ord i akut fare for at blive kuppet af Løkke med partnere. Det ligner et nyt råddent ‘nationalt kompromis’, som bliver brygget sammen.

Det må stoppes af Nej-kræfterne – nu! Der må protesteres over for regeringen og samtlige partier, det vil være med en aftale, som tilsidesætter det tredje danske Nej til mere EU og til EU-staten.

Se Ritzaus artikel her
Løkke beder om støtte til udvidet Europol-aftale

Da Løkke indkaldte folketingets partier – men udelukkede Folkebevægelsen mod EU – før han  tog til Bruxelles for at forklare den danske position efter Nej’et overfor EU-toppen – konstaterede KPnet, at der er gang´i et kupforsøg mod Nej’et

Se 
NEJ’et skal forsvares: Ja-kup undervejs
KPnet 8. december 2015

Se også Løkkes udtalelser efter møde med EU-toppen fredag Løkke i Bruxelles

Kup eller mellemstatslig parallelaftale om Europol 
KPnet 11. december 2015

KPnet 16. december 2015


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne