Vrede i Odense over budgetforlig Demonstration onsdag kl. 14.30 på Flakhaven

Det er ikke alene de aktionerende pædagoger, pædagogmedhjælpere og studerende i Odense, som er harmdirrende over det budgetforlig, der er indgået mellem Socialdemokratiet og de åbent borgerlige partier i Odense Byråd. Vreden er udtalt blandt de offentlige ansatte i Odense i al almindelighed, og tillidsmandsforummet KOS (Kommunale Organisationers Sammenslutning) har indkaldt til en bred protestdemonstration kl. 14.30 på Flakhaven onsdag.

De strejkende pædagoger vil naturligvis møde talstærkt frem, og opfordrer samtidig andre offentlige arbejdspladser i Odense såsom skolerne til at nedlægge arbejdet og gå til fagligt møde på Flakhaven den eftermiddag, selvom KOS i indkaldelsen understreger, at der ikke må finde arbejdsnedlæggelser sted i forbindelse med demonstrationen.

Pædagogerne opfordrer så mange odenseanere som muligt til at gå med i demonstrationen skønt det tidlige tidspunkt. Uanset om det betyder arbejdsnedlæggelse eller ej. Baggrunden for tidspunktet for demonstrationen skyldes, at 1. behandlingen af Budget 2003 står øverst på dagsordenen for aftenens byrådsmøde, der starter kl. 15.00. En behandling, som med forhåndsvedtagelsen af budgetforliget er blevet en ren skueproces.

Se også:
Odense-pædagoger: H.C. Andersen kan ikke have det godt

Skrot nedskæringsforliget NU!
Fuld støtte til pædagogernes strejke

Udtalelse Arbejderpartiet Kommunisterne Odense 16.09.02

Netavisen 17. september 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater