Ghettoloven eksekveres – gå med i protesten!

Eksekveringen af den groft diskriminerende ghettolov kører for fulde omdrejninger. I uskøn samdrægtighed har regering, kommuner og almene boligselskaber klargjort planerne for at over 11.000. mennesker skal forlade deres hjem. Enten fordi deres boliger skal rives ned eller fordi de skal sælges til private investerings konsortier. Dette for at leve op til de vanvittige kriterier i ghettoloven. Selv om det først er i 2030 kriterierne skal være opfyldt har man har travlt. Meget travlt. D. 7. marts har Almen Modstand indkaldt til demonstration i Mjølnerparken

Af Poul Andersen

Her på Sjælland har man solgt 136 af de almene boliger i Ringparken i Slagelse til en investor og varsler nu at smide de nuværende beboere ud fordi de er på overførselsindkomst eller tidligere straffet. I Helsingør er cirka 300 beboere i 96 lejligheder i det almene boligområde Nøjsomhed blevet opsagt. Beboerne skal smides ud af deres hjem, så der kan blive plads til nye beboere på over 50 år med arbejde og uden børn.

I Tingbjerg i København skal der bygges 1000 ny private boliger på attraktive grønne områder og handicapboliger rives ned, angiveligt p.g.a skimmelsvamp. I stedet skal nye dyrere bygges.

I Mjølnerparken på Nørrebro i København skal to boligblokke, der faktisk udgør halvdelen af bebyggelsen, frasælges til privat spekulations udlejning. I alt drejer det sig her om 260 lejemål. Massakren på almene boliger, der er til at betale kører for fuld hammer. Dermed også den hetz og diskrimination mod fattige, lavtuddannede og tidligere dømte, samt folk af ikke vestlig herkomst, som ghettoloven er udtryk for. Og fremtiden for de nuværende beboere er usikker. Dels bliver de revet væk fra deres nære netværk, dels er det langt fra sikkert at deres nye lejemål bliver til at betale. Udover at det bør afprøves juridisk om hele ghettoloven ikke er et brud på love om diskrimination, skal der nu laves larm. Det er nu harmen og modstanden skal manifesteres.

Stærkt at beboerne og de brave folk fra modstands organisationen “ Almen Modstand” har indkaldt til demonstration ved Mjølnerparken på Lørdag d. 7. marts kl. 14-16. Stop salg af Mjølnerparken! Duk dig ikke, duk op!

STOP SALG AF MJØLNERPARKEN
Lørdag d. 7. marts kl. 14-16

Se begivenheden  her

Indlægget er bragt på KPnetBlogs


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne