Modstandsbevægelse mod ghettoplanen organiserer sig

En modstandsbevægelse mod regeringens ghettoplan er godt i gang med at styrke sig og opbygge handlekraft. Således havde gruppen “Almen modstand- bevar beboer demokratiet” i København indkaldt til organiseringsmøde i torsdags den 23. august.

Ca. 45 mennesker fra alle mulige bebyggelser i København og nærmeste omegn var mødt op til mødet. Initiativtagerne havde på en vel tilrettelagt måde sørget for på forhånd at have forberedt et godt udgangspunkt for at det kunne blive konstruktivt.

Det var nemlig ikke indholdet af parallelsamfunds pakken/ghetto planen, der skulle diskuteres, men organiseringen af kampen imod den, der var på dagsordenen.

Straks efter en kort velkomst og introduktion fordelte deltagerne sig valgfrit i 4 grupper. En sekretariats gruppe- en mobiliserings gruppe- en PR/ekstern gruppe og en Demo gruppe.

Indtrykket var at der blev arbejdet seriøst i alle grupper – praktisk og målrettet, så der forhåbentlig vil komme en åben og brugbar bevægelse op at stå. Hvor der er plads til alle der vil gøre en lille eller større indsats for at bekæmpe ghetto planerne.

Den største større begivenhed, der kommer til at foregå i København, er en demonstration lørdag den  29. september fra Nytorv. Hold i nærmeste fremtid øje med plakater, løbesedler, klistermærker o.s.v. der reklamerer for dette arrangement.

Se
Vi maler byen i plakater

Dette er kun starten, men absolut ikke slutningen.

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES 
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOOK

 

KPnet 24. august 2018


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater