Tag med på den 26. internationale demokratiske, antifascistiske og antiimperialistiske ungdomslejr, Mexico 31. juli – 5. august 2018

Den internationale antifascistiske og antiimperialistiske ungdomslejr afholdes hver andet år på forskellige kontinenter. De samler hundredsvis af revolutionære fra hele verden – og selvfølgelig fra værtslandet.

Arrangørerne er ungdomsforbund fra de marxistisk-leninistiske partier i CIPOML og andre progressive og revolutionære ungdomsorganisationer. Der planlægges også dansk deltagelse. Man behøver ikke være organiseret i APK eller DKU for at være med.

De internationale ungdomslejre har været afholdt siden 1977. I 2006 blev den afholdt i Danmark, på Nebbegård i Nordsjælland, med APKs ungdomsforbund DKU som arrangør. I 2016 var det i Den Dominikanske Republik.

Dette er den revolutionære mexicanske ungdoms appel:

Lad ungdommens stemme blive hørt i hele verden!

Dette er en appel til de progressive unge, rebeller, demokrater, revolutionære, antifascister og antiimperialister, som på alle kontinenter kæmper for bedre levevilkår, forsvarer tilkæmpede rettigheder og søger en grundlæggende forandring af dette uretfærdige system.

Til verdens ungdom, som siger Stop krigene! Stop korruptionen! Ikke mere racisme! Ikke mere udbytning! Ikke mere kvindeundertrykkelse! – og som i dag med Donald Trumps indtog i Det hvide hus kommer på gaden for at imødegå den imperialistiske og fascistisk politik, som vinder frem i verden.

Det kapitalistiske system er ikke i stand til atn sikre arbejde, uddannelse, sundhed og andre rettigheder. På den anden side destabiliseres de økonomiske, politiske og sociale forhold stadig mere. Millioner af mennesker lever i en forfærdelig virkelighed af krige i Mellemøsten, masseimmigration til Europa, hungersnød i Afrika, arbejdsløshed, økologiske katastrofer og en stadig vækst af fysisk og økonomisk magtanvendelse mod arbejderklassen.

Derfor appellerer vi – unge mænd og kvinder i Mexico, som vil organisere for at bygge et demokratisk samfund, uden klasser – til unge i hele verden, i alle hjørner, mænd og kvinder, om at forene sig, om at kæmpe. Vi er een stemme, een knytnæve mod udbytning og undertrykkelse – og vi siger bestemt: Frihed og en fred med social retfærdighed for vores folk!

I denne historiske situation kæmper det mexicanske folk stadig kæmper mod det dekadente regime, der er ansvarligt for den massive undertrykkelse af folket i Nochixtlán, Oaxaca og de 43 lærerstuderende fra Ayotzinapa-seminariets forsvinden

Denne kamp bliver stadig stærkere, behovet for enhed vokser, præsidentvalget i 2018 (*) vil se os på gaderne – og derfor appellerer om at I deltager på den 26. internationale demokratiske, antifascistiske og antiimperialistiske ungdomsllejr i Mexico City fra den 31. juli ril den 5. august 2018.

Lad os opbygge en fælles front sammen med arbejdere, bønder og de oprindelige folk.

For ungdommens enhed og kamp for fred og social frigørelse!

(*) Valget i Mexico den 1. juli 2018 skal vælge ny præsident for en 6-årig periode efter Pena Nieto samt 500 medlemmer af senatet og 128 medlemmer af deputeretkammeret.

For mere information

Campamento Internacional (twitter)

Campamento Internacional de la Juventud  (facebook)

www.cijdaa.ml (hjemmeside)

Er du interesseret i deltagelse – eller mer information – så kontakt

OKTOBER
KØBENHAVN
Vesterfælledvej 1B
1750 Kbh.V

Tlf.: 50 55 99 30

Facebook

E-mail

Se

Den Dominikanske Republik: Sluterklæring fra den 25. Internationale Antifascistiske og Antiimperialistiske Ungdomslejr 2016

Se også

Mexico: Massakrer og politiske mord på dagsordenen ved statsbesøg
KPnet 13. april 2016

Retfærdighed for Gustavo Delgado – mexicansk revolutionær aktivist myrdet af myndighederne
KPnet 7. februar 2015

Blandt marxist-leninister i Mexico City
Af Klaus Riis, KPnet 13. februar 2014

 

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES
– eller på FACEBOOK

Udgiver APK Arbejderpartiet Kommunisterne  – FACEBOO

 

KPnet 14. februar 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne