Fup-regeringen slår til igen: ‘Urørte skove’ tømmes for træ

Regeringen bygger grundlæggende på løgn, fortielser og bedrag. Nu afsløres Esben Lunde Larsen igen i vildførelse af befolkningen. 25.000 HA skov er officielt blevet fredet som urørt skov – de skal blot lige tømmes for træ før fredningen træder i kraft.


I maj kunne Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen for en gangs skyld prale af en grøn beslutning til gavn for naturen og biodiversiteten. V, K. LA og DF vedtog Naturpakken, den betaling der købte de Konservatives accept af Landbrugspakken og dens stærkt øgede forurening af vandløb og havmiljø.
Som en del af Naturpakken 2016 havde man angiveligt sikret 25.000 hektar biodiversitetsskov, og dertil givet plads for 10.000 hektar ny urørt skov. Lunde Larsen udtalte:

– Naturpakken er med indsatsen for biodiversitetsskov en fremsynet aftale og den mest betydningsfulde nogensinde i forhold til at passe på vores natur ved at sikre en betydelig andel urørt skov og anden biodiversitetsskov.

I et indlæg på Gylle.dk betegner Kjeld Hansen løfterne som en morbid vittighed. For bagved aftalens fine facade indgik forligspolitikerne fra V, K, DF og LA samtidig aftalen om at først skulle de ‘urørte’ skove lige tømmes for træer.

Naturpakken skulle nemlig være selvfinansierende. Derfor er motorsavsmassakren nu gået i gang. Stort set alle hugstmodne træer i de ‘urørte skove’ fældes. Når skovarbejderne er færdige vil der kun stå 5 træer tilbage pr HA

Over de næste 10 år udtages værdierne i løvskovsområdet, mens der i området med nåleskov i hele 50  år kan udtages økonomiske værdier. Den ‘urørte skov’ kommer således til at begynde helt forfra, der er ikke tale om at bevare en skov, eller lade den ‘urørt’.

Til finansieringen hører også, at man skærer 152,5 millioner ned på den tidligere vedtagne Naturplan Danmark (SR-regeringen).

Fremlæggelsen af naturpakken var prydet af smukke billeder af gamle træer – ren manipulation og fup.

I stedet for at blive gamle ender de nuværende træer i flishuggerne, hvorefter de sælges til varmeværkerne.

Se indlægget
Lunde Larsens urørte skove er politisk fup
Gylle.dk 4. december 2017

 

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES
– eller på FACEBOOK

Udgives af APK Arbejderpartiet Kommunisterne

 

 

KPnet 4. december 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne