Vladimira og alle de andre: Derfor demonstreres der i dag på Lærkevej i København

Brutal behandling af alvorligt syge mennesker er almindelig  over hele landet. Folk der for længst burde have haft førtidspension, slæbes genem den ene arbejdsprøvning efter den anden. De er jaget vildt. I dag demonstrer Næstehjælperne, Jobcentrets Ofre m.fl. ved Jobcentret på Lærkevej i København, hvor Vladimira Kristensen er indkaldt til samtale på en briks.

Digital StillCamera

Protest mod reformerne juni 2012

Ikke mindst  Københavns Kommune er påfaldende brutal over for folk, som bør have førtidspension, men kan nægtes det i årtier!

For nogle uger siden demonstreredes der mod beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev og hendes administration, der vil jage alvorligt syge i arbejde i stedet for at give dem en pension og et rimeligt liv.

Se
Førtidspension: Næstehjælperne og andre reformramte aktionerer mod Københavns Kommune og Anna Mee Allerslev
KPnet 29. juni 2017

Førtidsreformen har forværret situationen for rigtig mange syge. Thorning-regeringens lov , med Mette Frederiksen som beskæftigelsesminidster, har i praksis gjort det nærmest umuligt at opnå førtidspension. Den blev sammen med fleksjobreformen vedtaget i 2013 af Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti

I dag – mandag den 17. juli 2017 – foregår protesten ved Jobcentret på Lærkevej. En af dem, hvis umenneskelige behandling der demonstreres imod, er Vladrimira Kristensen, som har fået tilbudt en briks under en samtale i mødelokalet.

Som dagbladet Information forklarer:

Mandag skal 63-årige Vladimira Kristensen til endnu et møde på jobcentret på Lærkevej i København. Hun har fået afslag på sit ønske om at afholde mødet hjemme hos sig selv. I stedet får hun en grå briks at ligge på i mødelokalet. Adskillige sygdomme og en brækket ryg for 20 år siden gør, at hun ikke kan holde til at sidde under mødet.

Trods 20 års sygdom og afprøvning er Vladimira ikke udredt nok til at få førtidspension.

Se
63-årige Vladimira er for syg til at sidde op under møde med jobcentret, men bliver nægtet førtidspension

Derfor er der indkaldt til protest den 17 juli på Jobcenter Lærkevej 18, 2400 NV

Se facebook
Demo Jobcenter Lærkevej 18

Vladimira er ikke den eneste. Jobcentrets ofre tælles i tusindvis.

Den umenneskelige førtidspensionsreform skal rulles tilbage og annulleres sammen med  fleksjob-reformen og de andre nyliberale reformer, som ødelægger almindelige menneskers tilværelse.

KPnet 17. juli 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater