Pensionsalder og overenskomst – Oktober Radio Århus

V__B323Folkeoprøret samlede lørdag til demonstration i Vejle mod højere pensionsalder

UDSENDELSEN 11. FEBRUAR 2017

Fremtidsperspektivet i dagens Danmark synes at være: Spar op til din egen alderdom, hvis du har råd, eller fald om som Jens Vejmand med hammeren i hånden. Lørdag havde aktive tillidsfolk indkaldt til demonstration i Vejle mod den stadigt højere pensionsalder.
Mange undskyldninger følger angrebet på retten til en sikret alderdom for alle – fra ældrebombe til højere levealder. Fysisk hårdt arbejde, natarbejde, stress mm slider – folkepension til alle og ret til et otium er et krav der må rejses overalt.

Overenskomsterne på industriens område forventes afsluttet denne weekend, og herefter følger resten af det private område. Til sidst puljes det hele sammen, så forhandlerne på begge sider bedst undgår et Nej til resultatet. Mere fleksibilitet er et gennemgående træk – og med fleksibel arbejdstid forsvinder også overarbejdsbetalingen.

HØR UDSENDELSEN HER

 

Musik: Goodbye and hello fra LP’en Goodbye and hello, Tim Buckley

 

 

 

 

KPnet 12. februar 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater