Kommunistisk Politik 11,2016: Nu udkommet!

2016-11sc4.inddHvordan ser verden ud efter Trump? Læs om situationen efter det amerikanske præsidentvalg i det nye nummer af Kommunistisk Politik. Bladet giver vigtige indspark til situationen og opgaverne i den danske klassekamp gennem oplæg fra APK’s November konference og fra en række andre artikler. Fra den 22. verdenskonference for marxist-leninistiske partier og organisationer bringes udtalelser om centrale globale spørgsmål: Om kampen mod frihandelsaftalerne, krigsmagerne og om Oktoberrevolutionens aktuelle betydning.

Læs bladet i pdf her

 

 

 

KPnet 18. november 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater