Mistro: 1 år som arbejdsløs – KPnetBlogs

Klummen Bag rattet er med sine beretninger fra arbejdslivet og livet i almindelighed et fast indslag i APKs trykte månedsblad Kommunistisk Politik.

I september-nummeret er spalten lånt til Lilian, der her fortæller sin historie om at blive syg og arbejdsløs, og hvordan man på vej mod kontanthjælpsloftet behandles af systemet.

flere-haender

For 1½ år siden knækkede jeg for anden gang. Jeg løb ind i min depression nummer 2 i løbet af al for kort tid, og terapeuter belærte mig om, at jeg gang nummer 3 kunne bevirke livsvarige men! Min historie er så, at jeg efter endt sygdom måtte gå den tunge gang til a-kasse og jobcenter 1.september 2015 – altså for et år siden rundt regnet.

Jeg vil(le) så gerne fortsætte i branchen; men jeg får ofte ondt i maven, når jeg ser et stillingsopslag som ungdomspædagog, hvilket ikke ændrer ved, at jeg ind imellem søger indenfor branchen – eller rettere i de få stillingsopslag, hvor du er pakket ind i vat og bomuld. Derudover har jeg søgt et meget bredt udsnit af ufaglærte brancher i et meget stort geografisk område i Storkøbenhavn.

Jeg er kun 51 år gammel, så jeg har lagt megen energi i ansøgninger og er med stor forhåbning blevet kaldt til 2 samtaler – desværre med negativ udgang.

Læs hele historien på KPnetBloigs

Læs den i Kommunistisk Politik 9, 2016 (pdf)

KPnet 1. oktober 2016

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater