KPnetBlogs – Politiindsats medvirker til at skabe forhærdede forbrydere

Politikere og politi har bevidst forsøgt at samle hashsalget på Christiania og oprette et politiregimente på stedet. Christianitterne selv afviser vold, våben og hårde stoffer i fristaden. For regeringen fungerer skuddet mod betjentene som en kærkommen lejlighed til at promovere de store tilskud til politi og overvågning de netop har annonceret.

christiania copy

Af fsk

En skudepisode mellem en kriminel og nogle politifolk, har ramt mediefladen netop da det pæne borgerlige Danmark har annonceret flere penge til statens udøvende ordensmagt og nye store besparelser på de fattigste.

Det kan man da kalde timing.

Naturligvis udnytter politikerne nu denne appelsin til mindste blodsdråbe, en skudt betjent kunne ikke komme mere belejligt. Og mens de forventningsfyldt står linet op ved dødslejet har alle de der elsker at hade Christiania fri mikrofon i landets medier, de må føle de har vundet i lotteriet.

Indtil videre er det ganske sparsomt hvad vi har fået at vide. Det er på politiets præmisser at nyhedsstrømmen kører derudaf.

Læs hele blogindlægget på KPnetBlogs:

Politiindsats medvirker til at skabe forhærdede forbrydere


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne