Kommunistisk Politik 8, 2016 er udkommet

Forside2016-08

Alt tyder på et ekstremt varmt efterår i klassekampen i Danmark. Den forbryderiske Løkke-regering går videre med militariseringen af Danmark og oprustningen, opbygning af politistaten, privatiseringer og strangulering af den offentlige sektor. Det nye nummer af Kommunistisk Politik sætter fokus på kampen mod den herskende politik og opbygningen af en modstandsfront.

Vigtige internationale udviklinger med opfølgning på Brexit, det amerikanske præsidentvalg, situationen i det repressive Tyrkiet og i krigene i Mellemøsten – hvor Danmark er med helt i front – dækkes også i det nye blad.

Læs Kommunistisk Politik gratis i pdf her

KPnet 19. august 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater