Ingen sikkerhedsnet! Vi kan ikke kæmpe alene

arhus_demo_vaerdigt_liv_net copy
Af Marianne Grann –

Den ny kontanthjælpslov forringer levevilkårene for 30.000 mennesker og risikerer at føre til flere hjemløse og flere udsatte børn. Det er sandheden om den virkelighed jeg og tusindvis af andre mennesker står i, hver dag, året rundt. Jeg har været der nu i over 4 år, troede jeg var tæt på, men – men – men næ nej, systemet er ikke færdigt med mig.

De tager vores eksistensgrundlag fra os – for som de siger, “det skal kunne betale sig at arbejde”. Og nu har vi så fået “et moderne kontanthjælpsloft”. Ja, en fandens effektiv måde, at presse lønnen endnu mere på – så hva’ med om I begyndte at vågne op derude og sige fra sammen med os andre?

Læs videre på KPnetBlogs

Kpnet21. marts 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne