KPnet Blogs starter op

 

KPnet Blogs skal være med til at sikre mere debat og flere skribenter på KPnet. Det er et skridt hen imod en helt ny hjemmeside med flere funktioner end den vi kender i dag. Redaktionen opfordrer læserne til at være med til at udvikle den

 


KPnet har netop introduceret en nyhed, nemlig KPnet Blogs. Bloggen er et skridt i retning af en helt nyopsat og forbedret hjemmeside.

At få skabt denne er en længerevarende proces, der hænger sammen med, at hele det righoldige materiale fra KPnet skal sikres som en del af den ny hjemmeside. KPnet har eksisteret siden 1997 og i sin nuværende form siden 2000.

Derfor tager vi nu skridtet og udvider med en særlig blogdel, for på den måde at få en mere levende netside. KPnet Blogs skal få mere debat og input fra flere mennesker ind på hjemmesiden.

Adgangen til at skrive til KPnet skulle på den måde gerne blive lettere og mere tilgængelig.

Bloggen er endnu på forsøgsstadiet og har langt fra fundet sin færdige form endnu. Derfor efterlyser vi også idéer og kritik fra læserne til både udseende og funktion af den nye blog.

De er mere end velkomne!

Der vil være faste bloggere, men også en gæsteblog, hvor man kan få sit indlæg lagt på. En del bloggere har allerede tilkendegivet, at de vil være med, og en del vil komme på i den kommende tid udover dem, der allerede nu er der.

Det er fortrinsvis faste skribenter i Kommunistisk Politik og Kpnet – blandt andet Dorte Grenaa, Gerd Berlev, Henning Paaske Jensen, Klaus Riis og Lisbet Bonde. Man kan også skrive fast og anonymt som Reno, der har sin egen blog ’Bag rattet’. Den amerikanske forfatter og journalist Ron Ridenour skriver om USA og amerikansk imperialisme i engelsksprogede indlæg.

Flere er på vej.

Vi opfordrer læserne af KPnet og KPnetavisen til at være med til at udvikle både hjemmeside og blogs – så mail forslag, kritik eller indlæg til redaktionen

kompol@apk2000.dk

Se KPnet Blogs herRedaktionen
9. januar 2014

Netavisen 9. januar 2014


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne