Bombeterror i Boston Hvad ligger der bag? 

Kommentar

De danske medier sætter endnu engang rekord i at efterplapre de historier de får fra amerikanske myndigheder, uden det mindste forsøg på kritisk journalistik.
De udpegede gerningsmænd til bomberne under maratonløbet kaldes  skyldige, uden der stilles spørgsmål til forløbet.

AK-15

Hvorfor var der bombehunde indsat ved start og slut allerede før eksplosionerne, hvorfor bekendtgjorde de hele tiden “Det er bare en øvelse”, hvorfor var sikkerhedsniveauet langt højere end normalt ved maraton-løb?

Når en regeringsrepræsentant i følge CNN sagde, der ikke var nogen troværdige trusler. Hvordan kunne en tredje bombe en mile fra maratonmålet spores og uskadeliggøres på mindre end en time?

Historien om de to brødre ligner mere end alt andet en dæk-historie.

Men hvem skulle dog have fordel af den modbydelige kriminelle handling?

Ét bud er TSA, Transport Security Administration (transportsikkerheds administrationen) under Department of Homeland Security (afdeling for USA’s interne sikkerhed).

Det har hele tiden været Obamas mål at danne en civil sikkerhedsstyrke, og TSA har i januar bedt om tilbud på 7000 fuldautomatiske rifler med dertil hørende 2 billioner stk. ammuniton.

I udbuddet skriver de “personlige forsvarsvåben”, men at de skal kunne indstilles til at bruges fuldautomatisk. Netop det, der i det lovforslag, der ikke blev vedtaget blev beskrevet som militære angrebsvåben.

Hvorvidt dette er relevant ved vi først, når vi ser hvilke politiske handlinger, der følger efter, men historisk har vi mange eksempler på terror begået for at opnå politiske mål.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater