APK og medierne: Nyheder hvor der kæmpes

Kommunistisk Politik
1. maj avisen


Arbejderpartiet Kommunisterne blev stiftet i april 2000 med den ambition at blive det ny århundredes revolutionære kommunistiske parti i Danmark: Et parti for revolution og socialisme.

Fra starten har partiet lagt stor vægt på at fortælle om, hvad der sker på en anden måde, end hvad man finder i de borgerlige nyhedsmedier:

I lyset af kampen mellem reaktion og fremskridt, mellem kapitalisme og imperialisme og det kommende socialistiske samfund.

Det vil sige konkret og her og nu sige kampen for at sikre velfærd og social fremgang på den ene side og EU-dikteret nyliberalisme, krigsgalskab og profitstræb på denne anden.

APK forsøger at udvikle medier for den kæmpende bevægelse og bringe nyheder, hvor der kæmpes.

Prøv f.eks. at besøge KPnetTV: APKs internet TV-kanal, som bringer videoer og reportager fra gaden – og som har en enestående samling af optagelser fra demonstrationer og events gennem de sidste år og mange interviews med aktører.

Og dyrk kpnet.dk – der dagligt bringer kommunistisk politik på nettet med artikler og kommentarer om de centrale spørgsmål nationalt og internationalt.

Der arbejdes lige nu på at udvikle hjemmesiden, så den kommer på højde med tidens muligheder både med hensyn til funktionen som netportal, som interaktivt medie og med et nyt og spændende design.

Den nye og totalt opdaterede hjemmeside skal efter planen lanceres midt i juni.

KPnetavisen på facebook bringer både materiale fra KPnet og KPnetTV og brugernes egne opslag, som formidler spændende udviklinger landet rundt.

Og endelig er der APKs blad Kommunistisk Politik – et månedsblad med mere dybtgående artikler og baggrund – nu helt i farver.

Det kan siden 2001 ses i pdf her – og giver et enestående overblik over klassekampen og revolutionære udviklinger, teori og debat siden årtusindskiftet.

Prøv også at besøge Oktober butikkerne i København, Odense og Århus: Det er andet og mere end end bogbutikker med revolutionære bøger,  teori og kultur – det er også mødesteder og  forummer for udvikling af modstandens politik.

Netavisen 8. maj 2013


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne