GHETTOER…..flere GHETTOER

Af Peer Nørbo

Hvad fanden er det for øvrigt for en nedladende  og svinsk måde, man omtaler store grupper af den danske befolkning på, ved brugen af betegnelsen ghettoer ?

Gjellerup Parken
Fordi man nu engang er så uheldig at være født i det røv uretfærdige og undertrykkende system, som kapitalismen er, og efter følgende tilhøre den store gruppe, som har fået rollen som dem man kan udbytte og pisse på, er det vel ikke rimeligt at ens liv og hele eksistens bliver hånet og nedgjort !

Det er i samme ånd, og med samme formål, som når man kalder ældre medborgere som har knoklet for at holde røven oppe på resterne af velfærdssamfundet, for en ældrebyrde.

Når det så er sagt, har Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, for nylig udsendt en opgørelse der viser, at de 28 områder der indtil nu har haft den nedgørende og diskriminerende betegnelse ghetto, er ved at få følgeskab af yderligere 14 områder.

Ghetto listen blev indført af den tidligere VK regering angiveligt for at optimere den sociale indsats, men reelt for at fastholde og legitimere de store forskelle der er på levevilkårene i landet.

Og samtidig er der selvfølgelig ønsket om en kunstig opsplitning af alle os, der er nødt til at holde sammen, for at modstå det kolossale tryk der både økonomisk, kulturelt og socialt lægges på os.

Ministeren for det pågældende område, socialdemokraten Carsten Hansen, udtaler at der fremover vil ske en større social og politimæssig indsats !
Naturligvis kan man ikke forvente større visioner fra en samfundsbevarende og velnæret politiker end ovennævnte.

Håbet kan kun være at de hårdest pressede mennesker i samfundets bund, sammen med alle de andre, der kun kan sælge deres arbejdskraft for at overleve, gennemskuer råddenskaben og efterfølgende mærker den store fælles styrke vi har, og derefter starter den grundlæggende ændring, af det nuværende samfundssystem, som er så hårdt tiltrængt.

Netavisen 18. juli 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne