Blokaden ved CSC fortsætter

Tirsdag morgen – efter søndagens NEJ til forligsmandens overenskomstskitse – møder de konfliktende op på Retortvej fra kl. 6.30. Skilte og paraplyer sættes op trods truende skyer.

Skruebrækkerbussen ankommer ved 7-tiden, den er nu skiftet ud med en minibus, men chaufføren er den samme.

Da bussen har været inde og aflevere et par skruebrækkere kører politiet og de konfliktende trækker over foran porten. Lidt senere dukker en skraldebil op for at hente madaffald. Den må køre igen uden at komme ind.

Ubekræftede forlydender vil vide at regnskaberne på CSC er ved at blive endevendt af det amerikanske børstilsyn. Det er onsdag den 15.6., det er annonceret at det udskudte regnskab for moderselskabet skal foreligge.

Senere tirsdag blev en medarbejder fyret på ubekræftede mistanker.

Vagtberedskabet ved virksomheden er også skærpet, så enhver der nærmer sig, bliver bemærket af vagterne.

Onsdag uddeles Scherfig-prisen i Silkeborg, den går i år til de konfliktende på CSC.

Torsdag kl. 14.30 behandler arbejdsretten CSC’s påstand om at være fritstillet fra overenskomsten med Prosa. Det bliver bemærket af hele fagbevægelsen og alle forbund og klubber er opfordret til at møde op kl. 14 med fanerne på Skt. Annæ plads. Leif Monnerup synger om skruebrækkere og arbejdskampe.

Der er daglige blokader på Engvej ved Femøren st. og på Retortvej det meste af dagen. Mød op og vis din og dine arbejdskammeraters solidaritet med de strejkende, lockoutede og fyrede.

Netavisen 15. juni 2011


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater