Havnearbejdere: Blokér for gods til og fra Israel

De svenske havnearbejdere har som reaktion på den israelske massakre på nødhjælpskonvojen varslet om blokade af alle israelske fartøjer og gods til og fra Israel, som håndteres af forbundets medlemmer. Blokaden træder i kraft kl. 00.00 15. juni og varer til kl. 24.00 den 24. juni.

Svenskerne kræver, at de ansvarlige for angrebet stilles for retten, at folkeretten respekteres af staten Israel, og at blokaden hæves omgående. De opfordrer andre fagforeninger til at tage lignende initiativer.

De palæstinensiske fagforeninger har efterfølgende opfordret Den internationale havnearbejdersammenslutning til at blokere lastning og losning af israelske skibe, indtil Israel overholder international lov og afslutter den illegale blokade af Gaza.

Se også

Norske havnearbejdere blokerer også
Nettmagasinet Revolusjon

Netavisen 14. juni 2010


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne