Pas på! – Din jordemoder strejker også!

StorkespringvandetPressemeddelelse fra Jordemoderstuderende i København

En fælles kamp for lige løn! Jordemoderstuderende i København kæmper også for en værdig fremtid!

Kun livsvigtigt og uopsætteligt arbejde udføres på fødeafdelingerne, når strejken på sundhedsområdet sætter ind på onsdag!

Derfor opfordrer de jordemoderstuderende befolkningen til, at man passer godt på i denne tid. De studerende advarer befolkningen om de manglende hænder på fødestuerne ved at dele kondomer og information ud til alle forbipasserende. Desuden vil de jordemoderstuderende løbende arrangere nødkonsultationer med information om strejken på gader og stræder i København.

Det handler om at passe på med det frække, når jordemødrene er i strejke!

Kondomer uddeles ved Storkespringvandet, Amager Torv, København K. torsdag d. 17. april fra kl. 16.00.

”Sundhedskartellet kræver minimum 15%, som er smertegrænsen på trods af, at der stadig er langt fra 15 til de 27 %, som tal fra Danmarks statistik viser, at sundhedskartellets grupper halter bagud i forhold til sammenlignelige grupper på det private arbejdsmarked. Jordemødrene kræver også en løn, der svarer til det hårde arbejde, de udfører, og som er med til at opretholde velfærdssamfundet. Vi studerende støtter offentligt og aktivt op om kampen for lige løn.”

Netavisen 15. april 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne