Vigtig info fra ABC

Af Anarchist Black Cross

Unger konfrontation

Anarchist Black Cross har en helvedes masse sager om anholdelser, fængslinger, osv. for tiden. Vi gør vores bedste for at forsøde tilværelsen bag murene og mødet med retssystemet, men vi skal bruge din hjælp. Den eneste måde vi kan vide om der er nogen der er fængslet skal for en dommer, el.lign., er hvis nogen fortæller os det. Så giv lyd fra dig hvis der er noget vi bør vide.

Når vi giver sagen videre til en advokat er det ham eller hende der tager sig af den. Derfor er det super vigtigt at du holder øje med de breve du får fra advokaten, og svarer på dem hvis du skal det, husker at overholde frister og den slags. Ellers er det bare meget ekstra arbejde for nogen folk som i forvejen hjælper os utroligt meget. Og vi er afhængige af at de gider blive ved med det, så lad være med at starte en sag hvis du ikke har tænkt dig at gennemføre den. Det kommer til at gå ud over de andre der skal bruge hjælpen.

Du kan altid kontakte os på info@blackcross.dk hvis der er noget du er i tvivl om.
Tjek også www.blackcross.dk

PS! Blev du anholdt  d. 2. september 2007 (halvårsdagen for rydningen) eller nytårsaften 2007/2008?
– Så kontakt ABC hurtigst muligt – også selv om du allerede har gjort det!
Vi mangler nogle oplysninger for at kunne køre sagerne.

Netavisen 14. februar 1008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne